fucking 19, värdelöst

det har bara gått en dag sen igår och jag är ett år äldre, 19 år. tekniskt sätt så är jag ju bara en dag äldre från vad jag var igår men man uttrycker sig ju på så sätt att man blivit ett år äldre, av någon konstig anledning.
my day so far, ja vakna till födelsedagssång, frukost på sängen och teckningar från mina mindre syskon. jätte mysigt. sen kom morsan paket, "flytta hemifrån saker" hade hon riktat in sig på. hur ska jag ta det här? jag dricker inte kaffe (fick jätte fina kaffekoppar) och jag hatar att baka (fick baksaker). ska jag ta det som att dom vill bli av med mig eller hade dom bara riktigt kass fantasi tro? jaja, med tanke på att jag inte önskade mig ett smack så är jag glad för det jag har fått.


valentine's day

firade alla hjärtans dag för första gången i mitt liv iår, och kan minst sagt säga att jag blev förvånad över vilken fin dag det egentligen är. blev en hel dag med mitt hjärta, kärleksfilmer och godis. framåt kvällen fick jag en present, och kan utan tvekan säga att det är det finaste jag någonsin har fått av NÅGON. tack fina du!


Grendel mc

tatueringarna bara flög förbi i lördags, här är några få bilder som jag har hämtat hos tattooyou på facebook.





This is a battle you can't win

i brist på annat så får man leka av sig med sminket, haha


-

du är min hjälte för du vågar vara rak. du är min hjälpte för du är precis så svag som jag
- kent


nya tatueringen

och en skymt av den gamla..
det här var det spontana jag gjorde med malin i lördags, helnöjd! blir att bygga på den sen.


I got a brand new attitude and I'm gonna wear it tonight

snart ska vi åka! sitter och väntar på malin just nu, och är RÅTAGGAD! och söt, ja jag känner mig ganska söt idag.


spontant är bra

som rubriken säger, idag far jag och malin bj iväg på något sjukt spontant. är nervös men samtidigt sjukt jävla taggad! ska bli roligt och jag hoppas att jag är nöjd efter kvällen! pusss


rock and roll can never die

ett sjukt fint låttips till er kära vänner, passar vid depptider vilket är min specialitet att ha, plus att låten är med i slutet av säsong 3 på mitt älskade sons, så enjoy!
hey hey, my my


RSS 2.0