I'd take another chance, take a fall, take a shot for you

nu sitter jag och väntar på malin, vi ska snart åka iväg till örebro och handla upp vart enda öre på kontot!


bedtime

kvällen hos malin b jurling vad trevlig. kom hem runt 1 kanske och har kollat en bigbrotheravsnitt och nu ska jag slå på sons of anarchy och sen försöka sova.
vi bestämde att det blir marieberg imorgon och shoppiloppa upp lite pengar. det blir jag, malin, emelie och josse. hörs!


last call for alcohol

ja det luktar kolpudding i hela huset och det gör mig spyfärdig, så jag drar iväg till malin b jurling för en grillchillkväll med brudar, klockrent om ni frågar mig. rätt passande också. grillat framför kolpudding, utan tvekan!
har vart rätt dålig på att uppdatera men ja, ibland kommer det upp något randomskit. och jag ska förbättra mig.


kör på jeansshort och spets, hatten är på!

party like a rockstar

fartfylld dag igår. Började med solning på majas altan, sen vidare till tom där antonpenis var. sen till joan's och käka lite krubb. Sen vidåker och spela fotboll (dock så va vi kanske 6-7 pers som verkligen spelade, resten satt bara, tråkiga människor) sen gick jag, maja och antonpenis hem. sen blev det att knäppa några burkar hemma hos edvin där lite grabbar var, sen vidare mot niclas, blev dock stoppade av snuten då. Sen vidare in till kholm med tobbe som var så snäll och körde, grattis till körkortet kompis! sen massa kallabalik inne på harrys, med allt från snutar till helrör. det var en fartfylld dag som sagt! sen åkte jag hem med mattias som fick stå ut med mitt fyllesnack hela natten, stackarn..


you know that, tonight I'm fucking you

sov hos maja inatt med henne och patrik. och nu på morgonen blev det frukost sen hem och duscha. jag tror vi ska ner till tom och bara ta det lugnt idag, skit grymt väder ju! och min hatt är ju grym.

dagens

they got nothing on me

igår så bar det av ut mot läppe där det väntades grillning och lite öldrickande, cider för min del. det var en förjävla skön dag men det var synd att solen inte låg på mer. Efter det blev det bio. Water for elephants , en riktigt bra film faktiskt! sen ett stopp i viala när jag fick skrika av mig lite. och idag? jadu, vad händer?


sommarkänslor

blev grillning i parken med maja, även emil och malin hängde på och vi hitta ett par andra grabbar där uppe. det var tom, stefan, edvin, joni och emil. mycket trevligt om jag får säga det själv!













ingen lurar mig så bra som jag själv

blev en tripp till kholm med maja och caisa. ica maxi och en sväng på stan. köpte ett nagellack sen inte så mycket mer. ikväll ska jag och maja grilla och ha det mysigt på en filt någonstans där ingen hittar oss.
puss.


dagens

black swan

nu ikväll blev det film, bigbrother och massa prat med maja och malin. Vi kollade på Black Swan, och ja en väldigt mysko film om jag ska vara ärlig. plus att maja och malin kommenterade varje händelse i filmen och snacka sedan om händelsen i en kvart eller tills det kom en ny, mer spännande händelse..

bild på mig och sandra ifrån mässan i fredags, snodde den ifrån min kära vän amanda.

my hands goes up, and they stay there

helgen har varit riktigt soft. POS ifredags, roligare än väntat. igår, grillning med lite folk och min röst hängde inte med. idag har den hittat hem men jag mår ändå inte jättebra. fixar till det rätt bra med att bli sjuk såhär inför lovet menmen.
nu sitter jag med maja och lyssnar på musik och försöker hitta på något att göra, och ja det går sådär..


sm-guld och skumpa!

nationella i svenska b, skriftligt, gick väl bra tror jag. Det kändes iallafall bra och det blev en lång dag för övrigt.
tog med mig lite trevligt folk och gick upp till parken och spelade lite fotboll och bara hade det skönt i vårvädret. Sen till joan's med maja och åt lite mat, sen vare sm-final, och som ni alla säkert redan vet så tog grapparna hem guldet och ingen är gladare än bror min just nu. han har suttit med ett brett leende sen slutsignalen gick, och skumpa blev det också. han är så söt!



nöff nöff

öfa nu, mässa på fredag men jag känner ändå att jag inte har något att göra. Efter den här lektion så ska jag ha muntliga i engelska, det är faktiskt på tiden. det har blivit uppskjutet ett antal veckor. Efter skolan blir det att åka till valla, lukta gris och njuta av vädret. kan inte bli bättre. Sen hem, plugga lite smått och även hjälpa mattias med lite svenska arbeten som han har.
nu så, ett låttips till er som vill ha, jag tycker att den är tokbra iallafall! Klicka här!



leave out all the rest

den här dagen har vart fullspäckad. nationella muntligt i svenska, prov i småföretagande A och sen lektioner till halv 4. Efter det teorilektion på körskolan, den sista dårå. bokade körlektioner ändå fram till juni. sen när jag kom hem blev det en powerwalk med malin, vi gick till kyrkogården och kollade på gammelmormors grav.


walking on sunshine

vädret idag är ju ingenting annat än underbart!
ja, imorse så kände jag mig urdålig. Var jätte trött och kom knappt upp ur sängen men nu sitter jag här i skolan och har genomlidit muntliga nationella i svenska b och även ett prov som gick rätt okej tror jag. vi hade jättelång lunch och vi brudar satt och hade det skönt i solen.
nu har jag två lektioner kvar sen blir det en tripp på stan med jennifer och sen blir det den fjärde och sista teorilektionen på körskolan, yberskönt om ni frågar mig!




what's my name again?

det syns på statestiken att jag inte sköter mitt jobb här.. ne men har faktiskt för en gångs skull haft riktigt fullt upp.
torsdags, praktik. fredags, begravning sen bowla med vänner. lördags, innebandyturnering (hamnade som en ansvarig i sekritariatet) och idag har jag kurerat mig själv och skrivit min muntliga presentation till nationella i svenska b imorgon. helt död!..
har ändå haft en mysig helg med mattias, emil och malin. vi har rätt roligt tillsammans vi


all my problems seems so far away

dålig uppdatering som vanligt. har hamnat i någon svacka och ja, jag ska försöka förbättra mig.
i onsdag var en hemsk dag i skolan, inget internet så kunde inte jobba, och dövarmt i klassrummet (då hp2a och hp2b delade på ett ytterst litet rum) så jag, jennifer och amanda fick nog och gick därifrån och åkte hem.
Idag har jag haft praktik, det gick skapligt fort idag och jag stötte på tom och anton på factory så gick lite med dom sen träffade jag maja och vi gick hem till mig. sen blev det en skön eftermiddag med maja och grabbarna bus.

igår




idag




they don't get my hair

nationella muntligt i engelska imorgon, något annat jävla prov. bryr jag mig? nej faktiskt inte. jävla skit skola..
nu ska jag slå på en film och försöka sova istället. godnatt


done looking for the critics, cause they are everywhere

we are young

blev en tur förbi h&m med jennifer innan dagens teorilektion. fick med mig en bikini som jag gillar starkt, och sen en röd tröja. jo, rött brukar inte vara min färg men tänkte faktiskt utvidga mina vyer när det gäller färgvalen på kläderna. så en röd tröja och en blå bikini, yey me!


bunny

blev lite filmtittande på lunchen bara för att vi hade över 2h lång lunch. blev sanctum på projektorn och en massa godsaker. köpte också årets första chokladkanin! dom är alldeles för gulliga tycker jag.


colourcity

tänkte bara passa på att visa mina otroligt pinsamma naglar. Storebror som har målat. han är ett stort fan av färjestad vilket syns på färgvalet han har gjort. Och har var onykter under själva pysselstunden så det är inte allt för snyggt. men kan ju inte klandra honom, han gjorde sitt bästa.



undead

Sons of Anarchy är den bästa serien genom tiderna och kolla här för att förstå vad jag snackar om, och låten orgasm på hela grejen!


don't ask me why, cause I don't know



You take the breath right out of me, you left a hole where my heart should be



and rise up

det är otroligt vad dåligt jag har blivit på att slänga upp ett inlägg då och då, hur svårt kan det vara egentligen? otroligt svårt uppenbarligen.
ja praktiken denna vecka har gått bra, och fredagskvällen började med OC och Mysteriet på greveholm och sluta med bowling med trevligt folk. Och det mest roliga var att jag vann, mot karlarna hah! Jag hade riktigt roligt och jag skulle absolut inte säga nej till att göra om det! men en töntig grej med vingåkers bowlinghall är att dom har åldersgräns efter klockan 22 på helgerna. Ja menar, det är en bowlinghall, ingen jävla krog.
igår blev det en mysig hemmakväll med emil, malin och mattias. Fick även agera barnvakt så det blev en lugn kväll. Kockarslena fick stå för käket, det blev grillad fläskfilé med potatisgratäng och det var riktigt riktigt gott! och idag då? jo körkortsteori, nationella i svenska och historiafrågor osv osv.. har fullt upp idag alltså, plus att jag måste ta mig in till stan för att stadga mig hos far min över natten.

en bild ifrån en otroligt givande praktikdag.

RSS 2.0