redface

midsommar va fin, fina vänner.

i veckan har jag jobbat lite smått, några kvällar sådär. idag har jag bränt sönder mig ute i viala med fina människor. ja jag är en kräfta atm och det svider. får visserligen skylla mig själv. Som felix sa, "du vet väl att det finns en underbar uppfining, som heter solkräm?:)" men nu är läget såhär att jag ALDRIG har bränt mig såhär i Sverige förut så dum blondin som man är så sket man i solkrämen och det straffar sig.
Nu ikväll vart det att träffa tom, antonp och rickard. Walle va med en stund när vi åkte och bada också!



I'm walking on sunshine

nu när storebror och alla vänner har åkt iväg till borlänge så får jag underhålla mig på bästa sätt, vilket är att ta det lugnt i solen, ligga i poolen och bara ta det lugnt. jobb väntar imorgon och jag ska njuta så mycket som möjligt av solen. puss!


back to work

jobbade idag, 9 - 16 och kan säga att det var den jobbigaste dagen på länge på jobbet!
för det första så spöregna det imorse när jag skulle ta mig ner, men min snälla kompis maja skjutsa mig. sen insåg jag att jag hade glömt min lunch hemma.. surt som fasen.
sen så börja jag i kassan och där satt jag istortsätt hela dagen fram till lunchen som va klockan 1 , sen åt jag en macka jag köpte och sedan satt jag av tiden av lunchen. sen åter tillbaka till kassan. snacka om att man blir slut i huvudet efter ett tag. det har vart tokmycket folk i butiken hela dagen och vi har behövt ha 3 kassor öppna nästan hela dagen, det är inte normalt för att vara konsum! kul ju!

bara på det igen imorgon, men då jobbar jag tillsammans med malin. awesome!

I'm a little drunk and I need you now

for till söderköping med malin och malutt idag. mycket trevligt trots att tankarna var på annat håll för min del.. menmen, jobb torsdag och fredag, samt utgång på fredag med malin och malutt. fin vecka.


allt eller inget

igår så kom patrik och tom och hämta upp mig och maja så for vi ut på äventyr. fast ne inte riktigt. vi försökte komma iväg till patriks sommarstuga i lidköping men så långt kom vi inte. det slutade med övernattnings hos tom. jag, maja, tom, patrik och åhlund kolla på film och slockna hemma hos tom igår. mysmys.

idag, har jag färgat håret på malutt och hämtat ut mitt paket ifrån h&m med lite smått och gott i. just nu, ja jag försöker hitta på något att göra med bjurling med det går sådär..

btw, har köpt ny skinnjacka också!



before everything went down

jag är mitt gamla jag igen, omtumlad, osäker och meningslös. jag vet inte vad som har tagit åt mig men jag vill bara vara ensam. folk som jag älskar stänger jag ute. jag bryr mig inte, jag lyssnar inte, jag finns inte. dom finns inte.
Jag vet inte vad jag ska skriva, tänka eller göra, jag vill bara bort härifrån.
Alla funderingar på hur det skulle va om jag hade gjort så, eller hur jag skulle må om jag inte hade gjort så. Jag är aldrig tillräckligt glad över det jag har även fast jag alltid lyckas få det bästa. Det bästa i mina ögon är du, men det sämsta i dom är jag. jag förtjänar inte dig, jag förtjänar inte er. Jag vill inte misslyckas igen, jag vill inte..


Jag är glad, jag mår bra, jag är på skojhumör. såhär glad är jag alltid så vi hörs!


kroek

lite förkrök med bror och grabbarna!




something new

har vart en lång vecka. mattias har jobbat hela veckan så jag har fått underhålla mig på bästa sätt. Det har gått hyffsat bra faktiskt! i måndags åkte jag ju som sagt till marieberg med malin och malutt. jag hittade lite smått och gott! tisdag så for jag in till stan med malin och malutt för dom skulle lämnsa saker i skolan, vi luncha även på venezia. onsdag, körlektion, malutt följde med in till stan och vi gick en sväng på stan och jag hittade en långklänning till! på kvällen så åkte jag först med rebecca och lollo hem till lollo där vi fixade oss. Sen vidare till ellenpellen som hade fyllt 18år, vi käka lite och drack sen for vi in till harrys. mängden på folket som va ute är väl inte att hurra för men, tjejerna jag var ute med är lätt att hurra för! vi hade skitkul oavsett hur mycke folk det nu va ute! igår, körlektion igen och det va stadstrafik som gällde, skapligt nervös men det gick gallant! på kvällen blev det grillning med josefin, kim och mattias! sen vare typ polisavspärrningar i hela vingåker, nyfiken blev man allt! idag, vakna för en stund sen, har dammsugit övervåningen får plastsyskonen kom hit precis, sen väntar jag på mattias som är och jobbar, stackarn.. imorgon blir det marieberg med mamma och felicia, och förhoppningsvis får jag övningsköra dit!



en bild från studenten, josefins bild!

give me everything tonight

marieberg igår med malutt och malin blåsjobb. fick med mig en långklänning konstigt nog, sen ett par låga converse och ett linne. Sen en as ball klocka!

sen vill jag bara säga grattis till bästa ellen krig! hoppas du får en kanon dag, vi firar dig imorgon! Och sen ett grattis till macke som fyller 19år idag, GRATTIS!


för vi ska ta studenten.....not!

skolavslutningsdags, och såhär ser jag och bästa kusin ut!


what have you done?

Okej, det var ett jävla tag sen. Har haft fullt upp med värmen faktiskt och skolan självklart. Men imorgon tar jag sommarlov vilket känns helt klart på tiden!

igår så var jag iallafall i marieberg med mattias, josefin och kim. hitta lite smått och gott här och var.



tröja - h&m , shorts - carlings

party rock is in the house tonight

från chill med pungis och tom, vidare till förkrök med ENVK3 och till harrys. hade så jävla roligt igår, även fast jag bara va ute med killkompisar. träffa ju malin där inne så det va ju lugnt, men kul hade jag!









RSS 2.0