burn baby, burn

mitt otroligt snygga och charmiga brännmärke jag fick när jag brände mig på grillen, på jobbet. riktigt snyggt, eller vad säger ni?


each day is a gift and not a given right

nu har familjen åkt iväg till fjällen för att fiska och vandra osv. så då återstår jag, emil och malin och det är otorligt skönt att förengångsskull vara ensam hemma utan föräldrar och småsyskon. tyvärr så är jag ju sjuk så det blir ändå bara att ta det lugnt. om det blir till att jobba nu i veckan återstår att se, men det känns förjävligt att missa arbetsdagar för en jävla förkylning..


I'll wait on you forever

verkar som att det kommer hända en heldel ikväll, och jag, jag sitter hemma och kallsvettas och hostar. det känns underbart, nej jag ljuger, det känns förjävligt. vill iallafall gratulera min bästa killkompis jacob bulldog olsson på sin 19årsdag, stort grattis! hoppas jag kan glida förbi en snabbis och ja dig en födelsedagskram iallafall. :)


sickness

ser ut som att det blir en hemmakväll ikväll, med chips och cola, samt en heldel näsdukar och nässpray. jag hatar att vara förkyld, det är fan bland det värsta som finns. just nu kurerar jag med till toy story 3.


all I se reminds me so about you

jobbilijobba ikväll med malin. 17-22.15 blir det och jag är dunder förkyld. det är bara att bita ihop, jobba imorgon också mellan 10-14 sen är det lugnt ett tag, då blir det att vila upp sig.

efter jobbet idag så blir det nog att åka hem och förhoppningsvis träffa simon och aggie som är i sverige över helgen typ.


love me when I'm gone

snart rullas det mot katrineholm sedan vidare till norrköping och slutstationen är i nyköping. jag, patrik och kevin ska hälsa på tobias och det blir säkert utgång. ha en bra tisdag, det ska iallafall jag ha!


unfortunately in love



träffade kevin idag, vi tog en pizza först och sen vidare till pg. sen vart det joans och dricka lite. vi for sedan vidare till dennis där jag och pg blev kvar hela kvällen, vi tre myste tacos och musik och hade det riktigt trevligt. nu senare när jag var påväg hem så åkte jacob förbi så då skjutsa han hem mig, vilket var mycket snällt. en skön dag helt enkelt.

shame on me

har bäddat rent i sängen och tagit en lång varm dusch. just nu sitter jag i min toksöta morgonrock och funderar på vilken film jag vill somna till ikväll


vilken färg har själen?

örebor med joel och maja. mycket trevligt, det blev allt från marieberg till prinsessbakelse på ikea. hittade även mickis och oskar också så det blev rally hem.
fick med mig ett par nya "jeans" , svarta. underbara

du lämnade mig ensam, och självklart blev jag rädd

lite krök igår, först hos mig med lite grillat käk och sen for vi upp till oskar, men där dissa alla "över 20år" och åkte in till stan för att gå på statt. så vi "minderåriga" drog hem till mig igen och hade det mysigt. det va rätt skönt för alla drog innan 12 så jag satt uppe ensam och drack till typ 2, fråga mig inte varför men behövligt var det!


love it

maja letade fram ett par ursnygga jeans till mig, 699. blev även ett par mörka av samma märke, nersatta 399!

I don't know what it is that makes me love you so

for till norrköping igår med ett gäng nötter. planen var att vi skulle kolla på veronica maggio men det var ingen som va så sugen på det när hon väl satte igång. för det första så var det tokmycket folk, sen så va hon inte så jävla bra live. vi satt på munken och tok en drink och snacka lite med kevin, sen vart det en pizza och sen for vi hemåt i damsdalbussen, haha! det var en trevlig lite tripp iallafall och vissa blev mer onyktra än andra!


mr H. Potter

sticker snart iväg till örebro för att se harry potter och dödsrelikerna del 2 med tre stjärnskott. hejpaa


all that I wanted was you

hade min sista körlektion idag, det gick jättebra! visserligen så har jag en repitionslektion kvar, sen halkan, lilla uppkörningen och en hel del teori kvar innan det blir uppkörning och uppskrivning. Men snart så, snart så ska jag ha det!


ett hett låttips från en het pudding, HÄR!!

your time will come

drog igång en storstädning för några timmar sen, tvättar också. det var mer än behövligt vill jag lova, fyfan så det såg ut.
nu ligger jag i min renbäddade säng och lyssnar på musik. ska väl hoppa in i duschen och sedan dra mig neråt mot dennis, kanske.
imorgon har jag körlektion så det blir att gå upp rätt tidigt då, vilket inte är min grej men vad gör man inte? måste också ta tag i teoriskiten, usch vad jag hatar det!


keep on ridin and fight for your rights

jag har haft en riktigt skön helg. jobbade ifredags och sen vart det bara att ta det lugnt. båtutflykt på lördagen med fina vänner, livet är bra. blev full som ett spjut. så däcka på soffan runt fem, vaknade vid sju, åt, våldtäktsduscha och somna återigen. sov tills det va dags att åka ut till kajs sommarstuga och kröka lite smått, men jag mådde inte sådär jättebra så höll mig nykter och drack upp allas groggvirke istället, mycket bättre. blev att åka båt igår också, fast ring då. avslutade helgen med film hemma hos joel tillsammans med han, maja och joni. fin helg iallafall



forever angel

dagen igår var mer sagt än jobbig. somna typ halv fem sen upp runt halv 10 för att ta mig in till stan för en körlektion, den gick visserligen bra men jag var enormt trött.. hem sen fara till jobbet. kom försent till jobbet också, för att någon tattig jävel hade snott min cykel, GAH! blir galen, den stod på gården och inte ens där fick den vara ifred! jobbade iallafall till 22.15 sen kom dennis och hämta mig, vi åkte hem hit och satt och prata. sen klocksomna jag. vakna vid halv 6, men somnade som tur va om.

idag så står jobb på schemat, 17-22.15 sen efter så förväntar jag mig att något roligt händer! imorgon är jag ledig och då ska vi åka båt, yey!


ridin' solo

upp vid 10, in till körskolan och körde. Patrik hämta mig på motorcykeln och fyfan vad roligt det var att åka! och jag kan tänka mig att jag såg skapligt ball ut på den, hah! nu, off to work!


tell me everything will be alright

ut på äventyr med maja, om jag kommer hem levandes återstår att se. ska försöka mig på något som är helt omöjligt men vad gör man inte för den tjejen? klart jag ställer upp på hennes muppigheter..


you want a piece of me?

blev en helhelg med grabbhalvorna. och idag har dagen bestått av en promenix med emil och malin och sen bara film. rätt seg dag men med det här vädret så finns det inte så mycket annat att göra..
satt iallafall och kollade på the big 4 igår på tvn och metallica är fan ett måste att se innan man dör. men har tänkt att börja lite smått med inflames, mustasch och dead by april i helgen på sonisphere. om det finns någon stackare som är lika sugen som jag? hör av er!


so many boys in here, where do I begin?

igår så jobbade jag till 22.15 och när jag kom hem så smällde jag i mig massa mat, va hungirg som en gnu! efter det fick jag sms av edvin så jag drog ner till joans där jag hängde med de "stora grabbarna" , blev även att spendera tid med dom idag också. en heldag på sjön i jonis båt, underbart och farbaskat roligt om inget annat! nu ikväll ska jag ut på fest och fira kusin mattias, och mimmi :)


RSS 2.0