of to work

den otroligt snygga outfiten som vi på konsum bär. haha och alla kläder jag har fått därifrån har blivit förstora också, jävla skit! kom också precis på att jag inte har ätit något idag, kanske är dags med tanke på att jag börjar om en timme!


tuna in the park

blev tunapark igår med mattias, emil och filip och jag handla lite smått och gott. en avslutningsklänning bland annat, den är rätt enkel och det är sånt jag gillar så. sen tänkte jag testa något nytt som skulle pryda mina förskräckliga öron så köpte 2 earcuffs , får så om dom kommer användas.


en av dom.

all I have is you


puss på min kompis

lunch i klassrummet

när skolan erbjuder mindre god så gör vi det på vårat sätt! nybakt börd med skagenröra och cocacola. Sen en meterlång drömrulle till efterrätt!


hello again!

okejokej, hejhej! jag har haft en jättetrevligt ikväll , med sköna grabbar och malin! vi förkröka vid gastuberg, hos johannes sen for vi till riva. inte så fett med ös medvetslös men det var helt okej faktsikt! sen blev det kisspaus hos filip och nu ligger jag hemma i sängen och väntar på pojken som har vart i stockholm med sin klass.
fylleinlägg är pinsamma men jag va tvungen, godnatt bros!


love you man!

over and out

känns lite sådär faktiskt. pinsamt vart det..

började med att gå hem till jennifer för att vänta på att hon skulle göra sig klar. insåg när jag gick upp för trappen hemma hos henne att plånboken var kvar hemma, fick dock min fina kusin mattias att åka och hämta den åt mig, riktigt snällt! sen gick vi hem till joel där walle och rocko var så vi förkröka lite med dom och fler grabbar ramla in. Sen for vi in till stan, jag satt som ett mähä i bilen men spela roll ?
kom hem till ellen och kände hur huvudvärken bara steg. ringde typ 500 olika nummer för att få tag i en taxi, gick sådär.
kände att det var dags att åka hem innan jag spydde ner ellens toa. gick bort till busskuren vis specce med malin, kräktes bredvid där och sen kom mattias och körde hem mig. jag somna säkert runt kvart i 12 och har sovit typ fram tills nu. och jag som va så jävla taggad inför kvällen igår och det slutar såhär, yey!..

kanske ska försöka mig påt ikväll igen? och hoppas på ett bättre resultat.


är ni med jao? in the club jao

håret och kläderna klara, nu återstår bara facet.


happy birthday'

idag fyller mina kära vän ellen arton år. Det frias redan i klassrummet, fast själva ellen är tyvärr inte här. Jag och amanda har bakat en tårta till ellen och hon har tydligen nationelltprov så vi får sitta här och vänta utan att äta..

ikväll tar vi ellens oskuld och drar med henne till harrys! ska bli riktigt roligt












Grattis älskling, hoppas du får en kanondag!

I'm like hundred miles away

tog 15.50 bussen hem med amanda. vi stanna vid ica och handla lite smått och gott och åkte sen med mamma och patrik hem hit. sen baka vi lite, vi har pluggat lite och nu har jag tvingat amanda att titta på några avsnitt av sons of anarchy. jag tror ärligt talat att hon gillar det! och förresten, man ser mitt golv!

imorgon blir det skolan och redovisning.. är inte riktigt klar med min presentation för det finns tamejfan inte någon jävla information om skiten jag valde. slutar iförsig rätt skapligt, typ runt halv 11 så det är ju skönt. sen imorgon kväll blir det utgång och ellens första krogrunda, bruden fyller 18 imorgon och det ska verkligen firas!

återgå till pluggandet kanske? jag säger iallafall fuckyou till skolan just nu.


that's it? yeah, I think so

jag och mattias for iväg på bio igår med kim och josefin. filmen var faktiskt bra enligt mig, men jag är inget stort fan av 3D-glasögonen. Efter det så åt vi på mc sen for vi hem och fick även sällskap utav erik hem till vingåker.

nu idag har jag hunnit haft en lektion sen blev det venezia på lunchen med brudarna i klassen. och efter skolan blir det mys med amanda och möjligtvis jennifer.


och jag ser fruktansvärt barnslig ut i mittbena

please, don't waste my time

är redan uppe i 3 tabletter idag och då vakna jag vid 10. jag mår som en påse skridskor fan.. men ja, man ska inte klaga. har en skyhög bunt med plugg också, kanske dags att arbeta sig igenom den. mattias ska komma hit sen och ta hand om mig och hjälpa mig med mina arbeten. välbehövligt. han är fin han! :)

dags "to-do-lista"

  • plugga arslet av mig
  • bädda rent i sängen
  • rensa bland kläderna jag äger
  • knarka alvedon
  • förhoppningsvis övningsköra
  • mysa med min pojke
  • bio kanske, om magen tillåter

dagens supersnygga outfit!

ni blundar för det som en blind kunnat se


there is to much that time cannot erase

nytt på ställningen

kassa bilder, men har inte hittat blixten på min mobil och kameran är kaputt.. så ja.
men lite bilder på det jag hitta igår. inte sådär jätte mycket, men det är ju som vanligt. att man inte hittar något när man väl har en stadig summa på kontot, men när det är soprent så hittar med hur mycket som helst.


tokmysig tröja, rea 125:-


jordens bästa silvershampo, 179:-


linne, 149:- kanonpris ju!


klackisar till sommarn, 299:- kanonpris här också! men om de används flitigt är en annan femma..

snabb, stabil och jättebra

sitter och pluggar till bigbrother, det går väl sådär men jag måste få klart mitt engelska arbete om James Cook tills imorgon. började för cirka 30 minuter sen så jag vettefan om det här kommer gå sådär jättebra. plus att jag har världens värsta mensvärk, jag har knarkat alvedon hela jävla dagen och inte fan blir det bättre.
så skolan imorgon? tveksamt..
jag har inte tid att inte vara i skolan, men vafan ska man göra?

och blir troligtvis ingen bio imorgon heller, jävla mens!!



these boys fall like dominoes

dålig update som vanligt. inga bilder som vanligt.

helgen, grillning och bad hemma hos mattias i fredags med skönt folk. mattias blev dock dyngrak så vi kilade iväg till österråker där det blev mer bad.
lördag, åter igen iväg till kholm för att träffa pappa. jag och emil fick spotify premium så det tackar jag en heldel för. tack pappa!
sen övningskörde jag till vingåker, haha! Mattias kom och hämta mig, emil och malin och vi drog ut till honom för förkrök. sen drog vi vidare till filip där det var poolparty. det var dock bara 2 personer som badade frivilligt, resten blev iputtade. jag mådde sisådär så jag och mattias åkte hem runt 11 och slockna snart efter det.
igår så umgicks vi med emil och malin.

nu idag, blir det norrköping med karro, henke och mattias. hoppas på en heldel fynd!


snygga bilder på mig och en kär vän!

hur stor är chansen egentligen?

okej, det var ett jävla tag sen. men jag har liksom inget vettigt att skriva om, och inga värda bilder att lägga upp så det känns lönlöst.
sitter iallafall i skolan och arbetar på min apu-rapport i arbetsmiljö och säkerhet. går sådär, speciellt nu när den enda låten som påminnet mig om begravningen och gammelmormor lyckas spelas på radion. blir så sur på något sätt.
låten, evanescence - my immortal.


when it was good

praktiken idag gick super. jag fick prova på lite nytt och hann också med att ställa alla frågor till alla apu-uppgifter. sen jag kom hem så har jag bara degat i soffan och tittat klart på sons of anarchy, fyfan säger jag bara. sjukt bra serie och jag är kör i hela grejen.
imorgon är sista praktikdagen för denna årskurs och det ska bli så förbaskat skönt att få tillbaka de gamla fredagarna när man slutade runt 10. i helgen och nästa vecka måste jag verkligen hitta motivationen till att plugga och göra klart alla arbeten. måste fan skärpa till mig nu! och ja, sista praktikdagen firas med lunch med amanda!




berrecca!

okej, en dålig dag.
för det första vakna vi påtok försent imorse, hann till skolan i tid och gjorde nationella skriftligt i engelska. åkte hem för jag mår inte allt för prima. har legat i soffan och frysit sen halv 12, och tittat på sons of anarchy och nu, ja nu fick jag reda på att en god vän i klassen har hoppat av skolan. det känns fan inte bra.. beccus, kom tillbaka va!


they will not control us

jag har inget vettigt att skriva om nuför tiden, jag tar inga bilder och lyssnar inte på någon ny musik. musiken skyller jag på jävla spotify, får tuppjuck på skiten! bilderna skyller jag på att orken inte finns.

ja just nu sitter jag i sängen och väntar på malin b jurling. vi ska prova lite frisyrer till hennes bal så förhoppningsvis så kanske någon bild kommer upp. jag sitter också och lyssnar på bandit för palla spotify just nu, muse spelas och jag är väl inget stort fan av det men det håller. Malin och jag kanske tar en tripp ut till farmor sen och kollar läget.
cyaa



It won't leave me alone

typ såhär fräsch är man dagen efter valborg, alltså 1 maj. känner inte för att packa väskan och åka in till stan, skulle helst ligga i sängen hela kvällen men icke. det är bara att ta tag i väskan och börja packa. blir att mysa med mattias ikväll iallafall, något positivt.


överskattat

praktik i torsdags, larmade och galja som vanligt. harrys i fredags med malin och josse, riktigt roligt. igår, valborg. kunde vart roligare. 21 på harrys, liveband på riva och lilla, så ja. vad ska man säga? hade lika gärna kunnat stanna hemma och kollat på film känner jag..


RSS 2.0