I close my eyes

jag tror du söker efter mer än vad du ser. Vi lever alla, med känslan av att falla och med tomhetens botten står jag på här toppen. vart jag mig i världen vänder, står jag här med tomma händer. längtar efter något som kan rädda mig.

du är slut, så slut.



free to go

little bad girl

två prov idag, gick nog hyffsat på båda.
nu iväg till bror och senare sova med jennifer i rebeckas lägenhet. caaaaio!


I want you bad

ni kan nu kalla mig för faster elin, yey!



men insåg nu att jag tyvärr har två prov att plugga till så där sprack my happiness..

can I have som water, please ?

helgen!
ifredags så vart det harrys med fina tjejer och putte såklart. Vi föra hos sandra och sen hos nathalie sen vart det att skaka rumpa på harrys till stängning. amanda får helt klart en guldstjärna för klantigast under kvällen! om vi kollar på mig så blev det några groggar på förkröket men insåg att en nykter prick behövdes bland sällskapet så väl inne på harrys så beställde jag (konstigt nog) enbart vatten i baren, stolt!

igår så hängde jag med amanda till fyra ungefär, vi låg i sängen och tittade på film. när hon drog fortsatte min filmtittar dag på olika ställen.

idag har det enbart vart jag, min säng och one tree hill och kvällen lär fortsätta så.


Is this how it feel to be a second choices?

skolan idag har minst sagt vart seg, tråkig, fundersam osv.
åkte med kim och josse hem och var förbannat trött när jag väl var hemma så det blev ett par avsnitt One Tree Hil, vilket alltid förgyller min dag.

att människor kan vara så utstöttande och inte ens märka det själva är något jag inte förstår. att man inte ser att man gör en annan människa ledsen är helt otroligt. jag hoppas att folk någongång börjar tänka till och verkligen börja stå för sina handlingar, och inte heller skita totalt i vad man lovar en annan människa.

sådär, nu har jag gnällt lite på mitt förbaskade komplicerade liv, kram!



when I think about, the things I've done




jävlar vad jag är bra, hoppas på bättre än ett IG nu bara. måste sluta skjuta upp saker till sista veckan, dagen, timmen, minuten, sekunden..
så bra är jag kanske inte, trotsallt..

another day, I gotta go get away

har storstädat rummet hela dagen, sov visserligen till halv 1 vilket var mycket konstigt med tanke på att jag somna runt 12 igår.
nu ska jag sätta mig och bearbeta plugghögen. caaaio!


don't hold me up now

helgen blev inte som förväntat.
visserligen var jag hemma och va barnvakt i fredags, blev filmkväll med kusinvitamin. igår så blev det krök, började hos pungis med han edvin, jyynas och tom. vi drog vidare till b-jurling. blev hemtvingad till storebror rätt tidigt pga att jag var "för full" enligt emil och malin. sov sådär i natt, och vi alla vakna runt 8 imorse, pigga och glada!

nu ikväll har jag och kusin spelat bingolotto, kollat på tv och bara haft det mysigt.


you're the kind of boy I kind of wanna be with



typ såhär har jag mått de senaste dagarna. har hållt mig under täcket i min säng, i mitt rum och tyckt förbaskat synd om mig själv. Igårkväll lyckades jag iallafall ta mig till stan för att spela bil-bingo med mormor, och hjärtat dunka skapligt hårt när jag var ETT JÄVLA NUMMER ifrån 10 000kr. usch och fy, vann ingenting.

some new things


röd stickad och grå halsduk

.



Every little beat within my heart, it's still beating for us
Every little piece of my heart, it's still longing for us
I am not strong enough, I know
I cannot ever let you go

standing on the rooftops ready to fall

sådär lagom trött tjej efter skoldagen som varade i en evighet, eller det kändes så iallafall. sovmorgon imorgon, vilket firas med att kusinvitamin sover här i natt. jag skulle verkligen behöva ta tag i min engelska. igår lovade jag mig själv att jag skulle jobba med skiten en timme om dagen efter skolan, har gått sådär hittills..

och dig, dig saknar jag riktigt mycket nu. kom tillbaka snart


like a snake baby

krök med fina brudar och grabbar ikväll!


little bad girl

mentorsdag i skolan. halva hp va visserligen inte där och andra halvan lär troligtvis vara sängliggandes imorgon. De tvingade ut oss på stadsorientering när det regna som mest. jag vet inte hur alla andra närvarande mår men jag mår sisådär iallafall.

nu har jag och elvira gjort varma mackor, eller dom är i ugnen just nu. så det blir tvmys och varma mackor tills det är dags för syrran att krypa ner i sängen. peace!


fade to darkness

skolan gick segt, fast jag och sandra gjorde så gott som vi kunde för att fördriva tiden. efter skolan åkte jag, jennifer och amanda hem till jennifer. tog röda ägget till skogen och där har svansat runt i flera timmar och hittat lite svamp.

nu är jag trött och hungrig och ska ta mej fan värma en burk fiskbullar och smaska på. och en sak till, det finns en person som jag saknar nu, väldigt mycket.





GZ!

vill gratulera en av mina absolut bästa vänner till körkortet, GRATTIS PLENNIFLER!




cry your eyes out

åkte hem tidigare idag från skolan. ja, det började klia i ögonen och jag klia tillbaka, lite mer i det ena. så nu ser det ut såhär. mindre kuuuul


everybody just walkin' around

ifredags så åkte jag till bror efter skolan, hängde där en stund, tog en öl och sen så kom mamma och hämta mig.
kvällen spenderades med kusinvitamin. det blev pizza, skratt och vi båda slockna innan elva i min säng. vakna runt tio i lördags och vid elva ringde jobbet så det blev ett arbetspass. efter jobbet runt kvart över tio så for jag, empa och bj in till stephanie och det blev att förkröka fort fort fort. Ut på stan, lilla och riva. inget att överdriva om men jag hade helt okej roligt!
igår, pappa hämta mig på förmiddagen och det va dags för inflyttningsfika hemma hos bror och malin. blev kvar där hela dagen.

min helg, kort men gott.


RSS 2.0