jag saknar dig mindre och mindre

depp med melissa får avsluta denna fantastiska dag! har hunnit med att få ont i magen, inte vunnit ett skit på bingolotto och fått tunga tankar i huvudet. har spenderat hela dagen med thomas och det blev städning, mat och som sagt bingolotto.
nu är jag hemma igen, i min fina pyjamas och lyssnar på min enormt grymma musik


don't act like I never told you

sitter och myser i min toksköna pyjamas som jag fick av farmor i julklapp. jag näst intill bor i den nu, iallafall när jag är hemma!
nu ska jag göra mig iordning för att traska ner till thomas för att hjälpa honom att storstäda, visst är jag snäll?



don't try, I want to be on my own

Det är en speciell dag idag, 28 december. vad det är som är speciellt lär bli en gåta för er. den är inte alls speciell för mig eller jo på ett vis kanske. ne jag vet inte.

Mycket skitsnack här och var har jag märkt också, förvånad? inte det minsta faktiskt.
jag har iallafall fina vänner och det uppskattar jag till tusen. Vissa uppskattas mer än andra helt klart men alla är fina på sitt sätt.


high on life

har haft en fin julhelg trotsallt att jag har jobbat julafton, judagen och annandagen. men jag har ändå hunnit med att fira med familjen. har fått fina julklappar och god mat, tackar jag för!

idag var vi ett gäng som åkte till etuna för att shoppa lite, men hitta så lite som möjligt tyvärr. men en grej jag hitta ska ni få se, den är tung tung tung! blir fin att träna i sen när vi kommer igång med volleybollen igen.


what's new?

Jag vet inte hur länge dom här låtarna har vart högst upp på spotifys topplista. Vad är det som är så topp med dom? Visst, sköna partylåtar men come on? samma låtar i typ sex sju veckor. seegt! Vet inte hur ni andra känner men jag är trött på topplistan.


a little piece of heaven

I know it's not your time but bye bye. And a word to the wise when the fire dies,you think it's over but it's just begun. baby don't cry, you had my heart, at least for the most part. we fell apart, let's make a new start.


only girl in the world, eller hur var det?

Dålig update, som om någon bryr sig.
igår så var jag i eskilstuna med bj för att inhandla julklappar. hade en dålig dag, var seg i kroppen, ont i huvudet och allmänt nere bara. som tur så får bj mig alltid på bättre tankar, dom va bra tills jag insåg att det är ärtsoppa till lunch idag, skjut mig?! Justja, prov idag också, på kaptiel som vi gjorde innan praktiken. då vill säga 8-9 veckor sedan. vad är värst? Ärtsoppan helt klart.

tisdags, träning. gick åt pipsvängen. Hade ingen koll på varken fötterna eller händerna. Snubbla fram och ramla mer än vanligt (och då brukar jag ramla rätt mycket) bollar flög hit och dit, örhängen fastna i nätet och allt gick bara skit. Så vi kan dra slutsatsen att allt inte riktigt är på topp, men för vem är de det? finns säker många, och jag är tyvärr inte en av dom. Helgen ser ut att bli lugnt, skönt! synd bara att mamsen jobbar..


never opened myself this way

helgen var sjukt spårad. drack sjukt mycket med josefin den här helgen. mådde bra, mådde mindre bra, blev nitad, och va skit arg, slockna, vakna, såg inget, bakiskäk, mys i soffan, påt igen, ut till patrik igen, vidare till mange, hem.

fort gick den, och rolig var den. haha
nu ligger jag hemma hos mamma i min egna säng, och det känns sjukt bra. har inte sovit i min egna säng på föör länge.



all the things you'd said, they were, never true

vad ska man skriva här? ingen vill läsa om mitt ybertråkiga och problematiska liv så jag skippar att klaga. för er som blir underhållda av mitt klageri får väl säga till så ska jag fortsätta men just nu så orkar jag inte ens bestämma mig för vilket problem jag ska klaga över så jag säger helt enkelt såhär "FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK MY FUCKING LIFE" , did you get it?

nu ska jag tjura till sabaton hela kvällen, jag ska skita i att laga mat, tvätta eller städa för jag gillar att vara hungrig, ha skitiga kläder och bo i skiten. så det så.


well, I don't know

utgången igår var lyckad en dagen idag har vart mindre lyckad, väldigt mycket mindre lyckad. vill bara säga att sandra är bäst i hela världen. ni andra, fuck off.


RSS 2.0