I'm not moving

har skrivit ungefär halva uppsatsen. jag tog en paus mitt i och rättade jacobs bokrecension så nu får han nog grymt betyg på den! vi skjutsade hem patrik också och nu har jag precis badat och ska återgå till mig uppsats. det blir förhoppningsvis att sova tidigt ikväll också, om jag lyckas med det omöjliga - bli klar med uppsatsen.
jag har också förbaskat ont i magen idag. har köpt och druckit proviva och jag hoppas att det ska bli bättre snarast!
säger som gustav svensson, "är magen glad, så är människan glad!"


I know you like my style

nu ska jag ta min underbara musik, min cola och sätta mig och skriva en historiauppsats som ska vara klar och inlämnad imorgon. ja, historia är väl inget jag har problem med men det är så innerligt tråkigt. har nog inte vart på en lektion på flera månader. jag har visserligen varit sjuk hur länge som helst men det är riktigt tråkigt, och klassen är inte jätterolig heller. känner inte så många, men jag har ju empa som tur är!

just ja, mitt nya fjäderörhänge som jag köpte när jag var i örebro.


put your hands up

dagens köp

en röd bh, från cri. grymt bra bhar må jag säga, alla borde införskaffa sig bhar därifrån!
skullcandyhörlurar, välbehövligt!
Och en ny mobil, Sony Ericsson xperia x10 tror jag den hette. behövde verkligen en ny mobil så ja.




and then, I'll go home.

sitter på andra lektionen i skolan och ja, jag sov väl igenom den första. vi hade svenksa och vi kollade på film. vi fick välja mellan den svartvita versionen av frankenstein (?) och sen dracula. vi valde dracula och jag sov igenom den, den sög. nu har vi små företagande och det är svinkallt här inne i klassrummet. jag tippar på ungefär 15grader härinne. jag fryser till och med om tårna och då är det illa.


baby baby baby

tog en promenad halvvägs till ellen, vi möttes upp och stod och pratade i säkert 45 minuter, ute i kylan. det är riktigt kallt ute och jag känner inte mina tår atm. men det var trevligt, vi prata om allt möjligt precis som vanligt!


who the fuck are you?

jag kan inte tänka mig vilka alla är som läser, vilka är ni? :)

hey boy

det är jag och kompis ikväll. du min trogna vän, jag älskar dig


so far, so good

fick pengar av farfar, dels så har jag ju fått fonder på rätt mycket men sen plus 7000 kr utöver det, galen är han.




each day is a gift

sånt här värmer så himla mycket! jag vet inte vilka ni är men jag uppskattar komplimangerna enormt mycket, så tack så mycket!


I'm hanging around and I'm waiting for you

vakna runt 9 av alarmet och kände att jag inte orkade ta bussen 10.06 till kholm, och tänkte "pappa kan säkert hämta mig annars löser det sig" och det gjorde det. rebecka ska skjutsa mig vilket är mycket snällt. ska in till pappa för att äta mat typ, träffa farfar stefan och hans kvinna, eller vad man ska säga. sen senare hoppas jag på att träffa ellen en stund!
hörs


step back

man är inte allt för fräsch idag, och håret ser ut som ett kråkbo fast ändå på ett snyggt sätt.
ikväll kommer grabbhalvorna hit och några flickor. blir lite mys.
det blir nog en bra kväll trotsallt. och i natt ska jag sova i en renbäddad säng, underbart!


I like the way you shake your ass around me

igår var skumt, roligt till en början men det va alldeles för mycket folk. jag gick i taket, blev galen och dampa loss. okej, nej inte riktigt men det va nära. det va helt okej ändå men som sagt, på tok för mycket folk. och mycket att städa och vi har slängt flaskor hela eftermiddagen. tack iallafall för hjälpen med allt igår, det uppskattas! :)



I'm driving to fast and I'm driving to far

kom hem runt 9 från örebro och jag kan säga så mycket som att det var en fartfylld resa. vi hade riktigt roligt och det handlades förfullt, iallafall för min del.
sen att tvinga med fyra killar in i tjejaffärer är kanske inte det lättaste men jag hittade lite smått och gott, skor, jeans och ett linne, sen lite småsaker.
det var allsång i bilen till lemon tree, och en heldel andra låtar!

imorgon smäller det och jag är nervös..

I'm so fine without you

så sant så sant, jag mår bra. jag har kanon bra vänner och en underbar familj, mer begär jag inte. kärlek


they don't know you like I know you, they don't know you at all

he's so fashion

I fake a smile

förhoppningsvis så bär det av till örebro med grabbhalvorna snart, ska bli en trevlig tripp och dom ska få stå ut med mig och mina tjejaffärer, heh!

gårdagen var riktigt rolig, dock så var det inte lika rolig för jennifer..
men jag hade jätteroligt ändå, så nu är krogoskulden tagen för joans och salambo räknas faktiskt inte, inte för mig iallafall.


new friends and new places to see

blev salambo med grabbarna, det bjöds och jag är onykter. tackar för det grabbar! imorgon blir det harrys och nu blir det sons of anarchy, hejdå!

we're fucking awesome

har dragit en jävla massa avsnitt soa med jacob, och snart ska vi ner till salambo och ta en bira, för att fira antonpellekarlsson som fyller 18 idag.




a new chapter in my unwritten life

jag är helt besatt av sons of anarchy, och det har säkert ni som följer mig på facebook märkt. Det är beroendeframkallande och helt sjukt bra. kan ligga hela dagar och bara kolla på avsnitt efter avsnitt. och jax , Charlie Hunnam som han egentligen heter är helt klart min blivande man, "jax-karraktären" är så bara bäst. han är fan den mest manliga man jag sett och han ska helt klart bli min. ögonorgasm!


I can't live in a fairytale of lies

det blev ett långt samtal med min saknade vän ellen, här hittar ni henne . vi pratade om allt mellan himmel och jord och det var riktigt mysigt med en pratstund. sen ringde rebecca och det blev ett långt samtal med henne också, lika mysigt det. jag har för bra vänner alltså.
och ikväll blir det ett jättelångt samtal med maja som jag saknar alldeles för mycket, du får fan se till att komma hem nu stumpan!

jag har hunnit med och städa mitt rum lite halvt, var behövligt iallafall. och ikväll ska jag nog träffa tom och hans brutta, sen blir det säkert en heldel mer folk, förhoppningsvis.
och det snöar nu, jätte mycket. får damp, för vill som sagt ha bar mark, skinnjacka och converse!

min nya låt, spelades 00.01 på bandit den 21 feb, min 18års dag så lyssna och njut


you got nothing on me

middagen på joan's va mysig och söta rickar bjöd på cider. han försökte tvinga i mig en shot med men jag vägra, hah!
vi drog vidare till ellen, men jag kände att jag inte är helt återställd så drog hem rätt tidigt. så nu ligger jag nerbäddad i min säng och ska kolla på soa.
det blev en dramatisk kväll, men om vi säger såhär, så är jag rätt van och jag hantera det prima ballerina. gudskelov

sen vill jag bara säga att rebecca andersson är grym!

birthday

birthday idag alltså. inget speciellt. har varit på banken och fixat internetdosa och ska även dit på onsdag för att se över mina fonder och hur jag ska lägga upp ett sparande. ansvaret börjar direkt märker jag..
idag, eller typ nu ska jag hoppa in i duschen och sen göra mig iordning för en middag på joans med mina äldre grabbar.
Sen efter det så bär det av till ellen i baggetorp för lite festligheter, elin gillar!
bästa present hittills, av maja. vita converse!




18

dålig uppdatering, ja vet men har inte orkat.
i fredags börja det med middag på joans med maja, sen vidare till martin där några klassmates var. det blev lite alkoholintag sen tog vi oss vidare till bowlinghallen för en bowlingrunda. Låg rätt död i lördags med tanke på att jag fortfarande var sjuk när jag drack i fredags. Men jag tog mig iallafall in till kholm där jag tog det lugnt hela dagen och natten, blev en natt fylld med sons of anarchy. söndag, firades jag var pappas släkt. och nu, nu har jag varit 18 i en hel timme och 11 minuter.
känner dock ingen skillnad men det kommer kanske.

så ja, jag är 18 nu, myndig, vuxen helt enkelt. ah fast ne


movienight

tom och jacob åkte precis härifrån. Vi har kollat på due date och ätit ostbollar, mys! jag gick ner till tom för att vi skulle åka till affären, men toms mor hade tvingat honom att städa sitt rum om han skulle få några pengar, och jag förstår henne om jag säger så. Tom, jag vet att du läser det här och du är rätt snuskig, du borde använda dammsugaren lite oftare faktiskt! puss på dig.
och nu, luktar det en blandning av ostbollar och fis här inne i mitt rum, och fisarna skyller jag helt och hållet på dig tomis :)

såhär söta och mysiga har vi vart ikväll







det är så logiskt

HEJ! jag mår bra, och är nästan frisk, yeees! på tiden.
nu har jag kollat på fröken sverige, och det är fan klockren! så jävla skön film!
och nu är det fyra dagar kvar typ. underbart!
imorgon, skiter jag i skolan för känns rätt ovärt när jag inte har vart där på en vecka och liksom pallra mig dit sådär sista dagen innan lovet. visst ja mår hyffsat, men ah kännes onödigt. pluggar hemma istället, börjar bli lite utav min grej.

och en sak till, maja åker till björnrike över hela lovet, det vill säga över mina födelsedag och över mina 18års fest. det är som vanligt, alltid dom att åka på sportlovet, och alltid jag och fylla på sportlovet. ah, får väl hoppas att någon söt filur pallrar sig hit på min birthday.


fuck that night!

okej, det har varit lite tyst på mig ett tag nu.
kan ju säga att jag har kollat på en heldel filmer den senaste tiden, för något måste man ju göra för att få tiden att gå!
jag började med mean girls 2, den va mycket bättre än 1an enligt mig. sen blev det bröderna karlsson, njaaa inte sådär jättebra. sen dear john, har sett den förut och kan se den igen, förjävla gullig. sen nu håller jag på med sex and the city filmerna.
ja just de, va på bio igår i norrköping och kollade på love another drugs med härliga människor. kände att jag va tvungen att göra något. visst, jag är sjuk. men inte döende. att se på en film i sällskap skadar väl inte?
det var iallafall en crazy kväll igår. vi kom dit precis prick 21.15 när filmen börja, och sen skulle vi köpa biljetter och skit så vi missa kanske de första 30 sekunderna på filmen. filmen var bra, tills det blev ett avbrott mitt i allt ihop och det blev svart på filmduken, sen spracka det i högtalarna så alla i salongen (närmare bestämt 10 personer) hoppa till och skrek. sen starta filmen igen efter någon minut och ja, jag hade blivit rätt upprörd under tiden det var svart. Sen mitt i allt igen så slockna filmen! och liksom filmen gick ju undertiden som det var svart så lite surt..
sen när filmen väl var slut så va klockan typ 11 och vi gick mot parkeringshuset och insåg att det va igenlåst. kuuuul.
vi gick och röck i varenda dörr men kom fan inte in. jag blev ännu mera upprörd för det va ju inte precis varmt ute igår.
så jacob ringde något journummer så dom skulle komma och öppna grindjäveln, opsii 400spänn skulle dom ha för det! jag tänkte typ "no way att jag pröjsar, vi sover hos sanna". men dom andra ville hem så dom fick glatt betala och gubben kom och öppna, jag va rätt otrevlig mot han för han sa att vi skulle få vänta i typ en timme och jag stod och härja i bakgrunden när jacob prata med han i telefonen. av någon konstig anledning så kom han direkt iallafall och öppna, fast vi behövde dock bara betala 300kr, skönt det.
sen när vi väl kom ut ur norrköping så började bilen låta rätt mysko, jag trodde vi skulle tappa däcken och ah, det tror jag att jacob trodde också. men vi klara oss hem iallafall, som tur va.


I miss my jenn

pms

ja det här känns ju bra, hade planerat att gå till skolan imorgon för börjar känna mig mycket bättre nu. och då kommer mensen! och den förbannade jävla mensvärken som jag ärligt talat tror att jag kommer avlida av en vacker dag. jag blir så förbannat trött på att vara kvinna! det är så orättvist, vi ska ha allt som har med smärta att göra. skit kropp!


give it to me baby

jaaatack!


why

det är, precis som vanligt. borde jag bli förvånad?
jag vill bort härifrån, jag vill inte vara här. jag vill bort

fear no darkness

nu ska plugghögen bearbetas!

jag börjar med min apurapport och min powerpoint, sen går jag vidare till min svenska uppgift, sen går jag på pluggandet till provet. sen ska jag fixa historiafrågorna på något konstigt vänstar och ta mig igenom dom. sen finns det säkerligen mer jag måste ta tag i, HÖRS!

I dub thee unforgiven

jag är lite trött på människor som alltid låter sin ilska gå ut över mig, visst jag är van men borde man behöva vara van vid sånt? knappast, enligt mig. men det är bara att härda ut, precis som med min feber. jag härdar ut och är inne på min sjätte dag med feber. det är även sex dagar kvar till allvaret.
jag är faktiskt lite bättre idag, men dock inte bra ännu. febern är kvar, men hostan och den rinnande näsan har lugnat sig lite, tack och lov.
jag har ägnat dagen på skype, ett lååångt samtal med maja. och det glädjer mig faktiskt att någon är lika ofräsch och sjuk som jag, då behöver jag inte känna mig så ruskigt ensam.
funderingarna går runt över om jag ska pallra mig iväg till skolan imorgon och ge det ett försök, men tippar på att jag kommer stanna hemma ändå.


we have been served icecold beer

jag säger bara JAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!


if today was my last day

ikväll har vart en sån där kväll när jag har tänkt absolut för mycket.
har insett att ingen kommer upp till din nivå, ingen är som du. dina bra sidor slår verkligen ut dina brister och du gav mig allt som jag behövde. jag är iskall och vill inte inse hur det egentligen ligger till. du är allt.
vi ligger så högt i allt. vi hade det så bra. visst, vi bråkade och bråkar. jag är hård och inser inte alltid mina misstag, och jag gjorde ett misstag, ett grovt misstag som inte går att göra ogjort. när jag inte har dig här i såna här stunder så tänker jag, när jag inte har dig vid dom jobbiga tillfällena så blir dom bara jobbigare. och jag vet, jag vet att jag är jobbig och gör allt till ett helvete för dig. jag tänker inte, eller jo jag tänker för mycket och jag ställer till det. jag skulle egentligen kunna skriva kilometerlånga rader om dig, men det är lönlöst, det räcker med att säga att du är allt. när jag inte vet vart jag har mig själv och mina tankar, så sabbar jag allt, vilket händer för ofta. ena dagen säger tankarna en sak, och nästa säger dom en annan. jag vill inte vika mig, jag är för självsäker för det. nej det är jag inte egentligen, jag är för osäker för det. bakom mitt hårde yttre som jag har ställt in mig på att det finns där, så finns det något mjuk. något förbannat mjukt och osäkert. jag vill inte va den som jag var, eller är. det här är jag, men det är inte mitt rätta jag. är det här bara tillfälligt eller saknar jag dig riktigt mycket?



black winter

oavsett hur jag känner mig imorgon, så kommer högen med plugg fram och den ska arbetas igenom. vare sig jag vill eller inte. det här funkar inte längre.

payback-time

som ni alla har märkt så är jag riktigt sjuk och helt död typ. jag låg iallafall på mitt rum och nästan sov när storebror kommer upp och typ "elin, vad gör du? sover du?" , jag typ "nej, låt mig va" . sen typ får jag fetaste strålen med vatten i ögat och i hela örat. han började as garva och jag blev så förbannad, (för mår som en påse skit och det känns som att jag ska dö) så jag börja böla. efter jag hade lugnat ner mig så var det payback-time.
jag gick ner och fyllde det största glaset jag hitta med iskallt vatten, gick in i vardagsrummet och drog bak hans huvud och hällde hela glaset i ansiktet på honom. det rann till och med ner i kalsongerna på han. rätt åt han!
han blev rätt ägd och jag hoppas på att han inte gör om det för är på tok för trött för några fler paybacks.

nu sitter han där nere och lyssnar på tampong tomtarna och massa annan skit, vad har egentligen gått snett?
och han säger att han får hjärnblödning på mig, vad får då inte jag?



kind of in love

om ändå plånboken sa ja..



where did they go wrong?

familjen har tänt grillen och det luktar sommar i hela kvarteret. jag vet inte riktigt vad dom tänker med, med tanke på att det är vecka 7, februari, flera meter djup snö och över 14 minus ute! jävla puckon rent ut sagt. fast visserligen så behöver ju inte jag stå ute i kylan och grilla så ska väl inte klaga, men jag undrar bara vad som gick snett egentligen?

I used to be my own protection, but not now

alla hjärtans dag, överskattat enligt mig. men så äre säkert bara för att emil har malin, mamma har patrik och dom ska göra värsta middagen idag, och jag har mig själv. visst, det skulle säkert vare underbart om man hade någon speciell att tillbringa dagen med men jag har dock inte det, fast ärligt talat så är det jävligt skönt det också. För om jag ska vara ärlig, så om jag hade haft någon, så tror jag inte att vi hade firat den på något speciellt sätt tyvärr.
har iallafall sjukt gulliga vänner som har skicka alla hjärtans dags sms. det uppskattas.

blev hemma ifrån skolan idag, med tanke på hur man mådde igår. mamma kom och hämta mig hos pappa runt halv 1 och jag körde hem och det går hyffsat bra faktiskt. trots morsan lilla skitbil.
nu är det exakt en vecka kvar tills jag blir 18, jag är taggad men inte som jag va för ett bra tag sen. det är ju så mycket möjligheter som öppnar sig vid 18 års åldern, men det betyder ju också så mycket ansvar, tyvärr. jag vill egentligen vara barn, barn hela livet. that's life..

alla hjärtans dag
<-- bra skit
so now you're gone and I was wrong
I never knew what it was like to be alone on a valentine's day


puss till alla mina vänner.




I'm coming home

mig har ni inte hört mycket ifrån varken idag eller igår, och det har sina anledningar.
igår for jag och några brudar in till stan för krök, och det straffar sig idag. eftersom jag redan var förbannat förkyld så är det tre gånger värre idag.
pappa kom och hämta mig runt kvart över elva och då tog vi bilen och övningskörde i cirka en timme. det gick jätte bra. sen när vi kom hem till han här i katrineholm så somna jag, sov i nästan 7 timmar. ett gott tecken på att jag inte mår som jag ska, så blir tyvärr ingen skola imorgon, känner mig inte tillräckligt fräsch för det..

katte har köpt cola och ostbollar till mig, ska gotta i mig det till kvällens långfilm, wallander.


give me a reason

just nu sitter jag i köket med la famila och dom sitter och äter och jag sitter vid datorn. vad kvällen bjuder på visar sig, är inte på så stort humör för något speciellt atm. kan ju ha med att göra att pappa kommer och hämtar mig imorgon runt 11 för att vi ska övningsköra.
gjorde en liten fuling idag, med lillebror. vad kan jag dock inte skriva, då blir jag halshuggen tyvärr.
och en intressant sak att skriva är att jag typ snart nyser ut hela hjärnan. inget jag hurrar över för det dunkar i hela bihålorna, och jag orkar inte få någon jävla inflammation i dom igen, fuck att va sjuk!

det syns verkligen på mig att jag är sjuk, fräääääsch b-rud

sickness

jag är trött, jag fryser och jag blir bara sjukare och sjukare för varje dag. jippi.
för tillfället känner jag inte för att göra något, men jag vet att känslan kommer ändras, då när det troligtvis är försent.

har iallafall varit iväg en sväng med pungis. han skulle kanske byta bil så har vart iväg och kollat på den nya, sjukt kallt vare att stå där iallafall men vad gör man inte för en god vän ?
dom skulle kröka ikväll, men orkar jag? tveksamt..


the feelings inside comes out

nu ligger jag ensam i min stora säng och känner mig förbaskat hängig.. blev en filmkväll med massa gottigott, och en söt maja såklart. rätt skönt det också, speciellt nu när vi båda är sjuka. blir säkert en repris imorgon, en vit helg. det är faktiskt på tiden, och nästa helg blir det 18års kalas!
ser framåt, ser något positivt vilket är enormt bra gjort av med med tanke på att jag ligger här och hostar och nyser, och har till och med börjat kallsvettas. jajo, inget att hurra över.
ska lägga mig och hoppas på att jag somnar inom 5 sekunder, är väl omöjligt för datorn är ju ett beroende jag har..
godnatt

I want it all, and I want now

okej, jag vet inte riktigt vad kvällen har att erbjuda, är inte sugen på att enbart ligga hemma och inte göra något alls. men känner att jag inte är i stånd för att fara ut på galejj heller.
vad som sker får helt enkelt visa sig. maja kommer iallafall om en stund, vilket är en liten förbättring iallafall. blev bjuden till pg med, men vet dock inte om det lockar med tanke på vädret..


you wouldn't believe your eyes

har gjort mig fräsch för att ta med lillasyster för en runda på stan, har ska julklapparna handlas upp!


will it ever stop?

önskemål från amanda, bild på klänningen.
photobooth gör det inte rättvist men det får duga, batterierna är slut i kameran tyvärr.. hoppas det funkar amanda!


spring please

jag vill ha vår nu, så jag får använda dessa godingar. Visst så pryder dom bra på hyllan men dom pryder så mycket bättre på mina fötter!


I like to change my point of you

jag är lite besviken på den svarta klänningen jag beställde, den satt inte som jag hade förväntat mig och jag tog ändå en hyffsat liten storlek men den är slapp iallafall. får se om mamma kan fixa och trixa med den så den får lite mer passform. snygg är den helt klart, men dock inte på mig.. om bild så önskas så kan det fixas, säg bara till

.

usch, jag hoster så jag nästan spyr... godnatt!

I saw you in the low light

to late, åkte hem efter provet och ligger nu nerbäddad i min säng med myskläderna och väntar på maja. jag är tyvärr sjuk, och hur kul är det dagen såhär innan helgen? klänningarna som vi beställde har iallafall kommit idag så hon kommer hit och vi ska prova dom, det är väl något positivt en skit dag som denna.
och snön, det ska vi inte ens tala om!
nu ska jag göra det jag är bästa på, dricka cola, lyssna på musik och tycka oerhört synd om mig. tjaa!


and it feels so fine to see you breaking down girl

min hosta och min hals tar död på mig, jag vet inte vad jag ska göra. halsen svider och hostan tar aldrig slut. det är riktigt jobbigt och det känns som trumhinnorna i öronen sprängs snart. jag vill inte bli sjuk, jag vill verkligen inte..

jävla snö!

att vakna till att det öser ner snö är inte något man blir speciellt glad över. jag va så trött på snön och jag va så glad igår när det började smälta sen idag, hela dagen förstörd..
och att vi har världens tråkigaste lektion gör ju inte saken bättre, och att det är soppa till maten är inget jag hurrar över heller. en dålig dag helt enkelt..

you're everything

nu har jag gjort mig klar för att plugga. prov står på schemat imorgon och med tanke på min sjuka tid så har jag missat alla genomgångar på det vi har prov på så nu blir det bannemig att ta tag i skiten! och sen har jag en skapligt stor redovisning att förbereda tills på måndag, och jag har knappt börjat? fy skäms på mig..
har iallafall laddat upp med chokladpudding, cocacola, musik och en söt kusin. hörs!

p.s ellen är bra! har saknat henne


I was born to make you happy

hade idrott imorse och kan meddela att det var för jävla skönt med en dusch efter! dagens höjpunkt lätt.
nu sitter jag i vitahuset med ellen, rebecca och caroline och vi har öfa. har det i ungefär 2 timmar, eller nu är det bara 1.5 kvar men ändå, riktigt segt kan jag säga. öfa suger, det är skit tråkigt och förstår inte vad som är så vettigt med det, har inte fått ut ett skit av det.
det är typ världskrig, och jag tycker detta är lite småkul.
jag har planerat lite inför min 18års dag, och festen. jag är riktigt taggad!







att ha "egoist" stämplat i pannan är inget jag skulle trivas över att ha menmen, du är inte jag och jag hatar dig. du är ingenting i mina ögon och du har förstört på tok för mycket för mig

jag ska slåss i dina kvarter

ville bara säga att det bara finns fördeler med att ha sin bästis på samma gata. jag behöver aldrig vara ensam om jag inte vill, och det vill jag sällan så det är guld värt!


let nothing stand in your way

jag har haft en grymt mysig dag med maja. vi åkte ner med malin till joans och jag bjöd maja på god mat sedan vidare till gårn och spelade lite biljard. och nu sitter vi i mitt rum och ska beställa massa kläder. jag älskar min bästis förbannat mycket och allt jag vill är att hon ska må bäst, så jag gör mitt bästa!


day seven

har missat några dagar och hoppar över ointressanta så här kommer
Dag 7 – Min bästa vän

kan säga att mina bästa vänner som liksom alltid har varit det och alltid kommer vara det är maja, josefin och min storebror.

jag har nära vänner, så som nin, jacob, tom, pg, ellenkrig osv.
sen har jag haft några tjejer som jag trodde va mina bästa vänner men det visade sig vara raka motsatsen. det är sånt som visar sig med tiden, om dom är bra eller icke!


again, never again

ville bara säga grattis till min vän malin som klarade körkortet idag! GRATTIS
du är grym!


ohyeah

har precis haft prov, gick bättre än väntat tror jag. med tanke på att jag inte var i skolan under hela tiden de gick igenom kapitel 5 så tror jag det gick hyffsat. och kapitel 4 gjorde vi typ precis i början av terminen så det här gick nog galant med tanke på omständigheterna.
och när jag kommer hem ifrån skolan ska jag avsluta min apu-rapport. den ena iallafall, och sen lägga till lite på min historiauppsats. sen hoppas jag innerligt att min kära mor har gjort god mat, för maten i matsalen lockar inte så mycket tyävrr.
nu kom roland och det är dags för lektion, tjaaa!

kung kung kung i köket!

kika in vett jag , http://msla.blogg.se/

only time

so darling, do you wish that we will fall in love?

kom nyss hem efter en tripp med jacob, han är förjävla bra han den pojken. älskar han sjukt mycket, bättre kompis får man leta efter! vi drog till salambo och åt lite och pratade som fan. och kolla på något skit som gick på tvn där.
och nu, nu ligger jag i min säng och försöker plugga men datorn lockar sjukt mycket mer tyvärr.
men ska väl stänga av den och ta och börja att läsa i boken, prov imorgon...

fina brudar

.

att bara ha sett dig gå förbi i korridoren i tre år räcker för att jag ska känna att det här gör ont. just därför lägger jag mina tankar på dig nu, vila i frid

I opend my eyes and saw you

har nyss ätit med maja, jag agerade kock idag med. dock inte lika gott idag som de andra dagarna men det var ätbart.
jag har börjat på ena APU-rapporten och den är snart klar. men känner att jag inte orkar för tillfället.
så jag och maja bestämde oss för att tappa upp ett varmt bad och bara ligga och prata. Så det är det vi ska göra nu, iväntan på att nin ska komma.
hon kommer om cirka två timmar så vi hinner ju gott och väl.
har fått ett hett låttips, jag är kär på nytt!


två grymt fina människor, ni gör mina dagar. tror inte jag behöver säga mer

I ain't got no time to talk

tog en lång sovmorgon imorse, eller en på hela dagen faktiskt. Maja gick upp, sa "neeej! jag orkar inte" och la sig bredvid mig igen och vi klocksomna, igen. sov till typ 11. och nu sitter vi hemma hos henne och ska plugga hela dagen lång. och efter det ska vi ta ett bad, sen ska jag försöka få henne att skita i volleybollträningen och antingen hänga med mig till badhuset eller på en promenad i det "såååååå" sköna vädret.

jag ska skriva tre apu-rapporter, plus en powerpoint. plugga till provet imorgon. skriva på mina historiauppsatser. får se hur mycket jag hinner med men det börjar bli kris. typiskt mig att va ute i sista minuten, men bättre nu än försent eller aldrig.


how low can you go?

dagen har spenderats med maja, hon kom hut runt 12 tror jag och vi började laga lunch. det blev lax och potatis, riktigt smaskigt faktiskt om jag får säga det själv. jag är fan kung i köket!
sen träffade vi anton å, anton p och jacob. vi åkte till salambo sen vidare till konsum och sen bänkade vi oss i soffan och tittade på naken och hata göteborg.
dom åkte för en stund sen och maja kommer snart tillbaka och sover här. mysigt.
jag tittar förtillfället på wallander, men har tyvärr sett den för många gånger så vet inte riktigt varför jag tittar på den just nu. den är ju inte precis bra :)


mina favorit flickor


doggystyle

gårdagens festligheter i bilden.
tack brudar, hade skit roligt. det är ett måste att göra om!
bilderna är inte allt för fina, så jag varnar känsliga tittare.
en som inte är med på bilderna är sofi, hon är med på bilderna på den andra kameran!



















hade så jävla trevligt och vi gick loss som fan, voff voff!

förstöt före stöten

softer hemma hos mig med nin och maja. vi (jag) har städat och lagat käket. och nu dricker vi lite i väntan på de andra brudarna!


it's in your eyes

gårdagen var spännande faktiskt! det börja med att maja kom hit och vi öste till singstar, och med tanke på att vi båda är tondöva (eller blev tillslut iallafall) så lät det inte direkt bra hah.
sen kom nin och rebecka och vi satt och hade det allmänt trevligt!
vi fick för oss att ta en sväng in till stan för att kolla läget, och även i bilen så gled sångrösterna fram, haha!
istan så börja vi med lite käk på mc och sen vidare till filip och tog det lugnt sen åkte vi till safiren och hälsa på lite folk.
efter det gled vi tillbaka till vingåker, med sångrösterna i högsta hugg då också!
sen sov maja och nin här, jätte mysigt!
jag hade en trevlig kväll med brudarna igår och det tackar jag för!

nu på förmiddagen har vi städat inför kvällen och jag ska strax lägga mig i badet och sedan blir det att börja förstöta och göra sig iordning för run halv 6 kommer brudarna hit och då bjuds det på mat och vi ska dricka lite alkohol och sjunga.
Får hoppas att alla sjunger sämre än jag så jag vinner!


var är du ikväll ?

alla bara pratar, alla är så bra på att prata. jag förstår inte hur alla kan ha så lätt för att prata om andra, prata, prata och prata

I may be bad, but I'm perfectly good

dag 4 - det här åt jag idag

okej, åt en drömrulle på björkbacken runt 9 imorse, sen en cola till det.
sen luncha jag på joans med mor min. blev fläskfiléspätt med pommes och grekisksallad.
det har jag ätit idag, hah intressant

nanana come on

tjejmiddag imorgon och vi ska ha en tävling då, typ singstar-turnering med ett snyggt pris! hah.
så ikväll ska jag och maja öva så någon av oss vinner imorgon. det blir iallafall ett pris med en viss procent alkoholhalt i. så ligg i nu tjejer, för imorgon har vi klackarna i taket!

så ja, jag sitter alltså och väntar på maja. josefhine skulle vara med egentligen men det gick inte att ordna skjutsa och lösningar på alla problem som låg inom det. även fast jag hade väldigt många sjukt bra lösningar. fiffigt elin, fast inte tillräckligt.. men hon kommer skapligt imorgon istället så då ska vi mysa hela dagen vi tre. underbart!
hemma själv hela helgen i stort sätt. eller mamma åker och jobbar runt 9 ikväll och kommer hem 7 imorgon bitte och lägger i ved, sen åker hon igen. så ja, hemma själv hela helgen. för jag sover när hon är hemma imorgon.
måste tvinga maja att sova här, vill inte sova helt själv i hela huset, usch..

typ såhär snygg kan man vara en fredagskväll som denna. flottig och osminkad och jag mår kanon!


keep dreaming

nu har jag bänkat mig framför brorsans tv för att kolla på eva&adam serien. den är förjävla söt alltså, fast adams pottfrilla är ingenting jag hurrar över.


känner mig riktigt jävla fräsch idag alltså, fast nej.. trött och det syns



my parents

kom på att jag glömde "dagens" igår.

dag 3 - mina föräldrar
som ni ser, båda är motorcykelintresserade

min mamma heter maj-len och det är henne jag bor med. hon har fyra barn och jobbar som undersköterska.
enligt mig, den bästa mamman i världen. (för det mesta)


min pappa heter ulf och har 3 barn. de har mig och emil som gemensamma barn. Min pappa jobbar som lastbilschaufför och är endast hemma på helgerna, och det är väl den största anledningen till att jag inte bor hos honom. en riktigt bra pappa är han

It's going to be my weekend

nu tar jag helg!


crazy in love

har precis övningskört och det börjar ta sig, det går bättre och bättre för varje gång. men ah , det kanske är rätt självklart :) Och jag ska snart in till katrineholm för äventyr! eller nej, inte riktigt. ska bara ta en övernattning där inne och det ska bli mysigt!


blev att luncha på venezia med amanda idag, ärtsoppan lockade inte så mycket. Och när jag tänkte på amanda så tänkte jag på allt roligt vi har gjort tillsammans, tex som balen.
just därför, lite bilder från balen på mig och kompis!





falk

dagens första lektion och jag är glad. felix är snäll och vi ska göra vår redovisning snart och den är grymt jävla bra!
jag och felix ska käka god mat sen, men vad det blir det får vi allt resonera om!


my first love

dag 2 - min första kärlek

min första kärlek, om vi skippar "fråga-chans" delen ifrån mellanstadiet så är faktiskt erik min första kärlek. vi hade det jättebra och jag tyckte verkligen om honom, eller tycker om honom men känslorna räckte inte till tyvärr. men vi är jättebra kompisar idag och det känns grymt bra!

loving the day

ligger och glor på eva & adam serien med maja, nyss var småsyskonen med men det är ju läggdags för dom så nu är det bara maja och jag kvar vilket är sjukt skönt.
men jag tror maja snart kommer pysa hem för hon ser väldigt trött ut.




thanks for nothing

tack för att du förstörde HELA min helg och alla dagar fram tills min 18årsdag. tack ska du ha, tack

I have the time of my life

det planerades lite halvt att jag och ett par killkompisar, (närmare bestämt nio stycken) skulle åka till norrköping och gå på bio men det sket sig för min del så funderar på att glo film här hemma, från nu tills jag ska sova. skulle vara underbart skönt.
sovmorgon imorgon, eller ah blir niobussen. en liten sovmorgon iallafall


I having more fun, now when we're done

glömde lyssna på vår lärare så sitter och har inte den blekaste om vad vi ska göra. ska väl skriva den där jävla uppgiften men fan, jag orkar inte. har skrivit den sen 11 nu, med ett avbrott för lunch..
efter den här lektionen har vi öfa, det är verkligen ingenting jag hurrar över. jag hatar öfa, det suger och är jätte tråkigt. liksom driva ett låtsas företag med låtsaspengar och låtsasvaror, fyhelvete.

funderar på att dra med maja till badhuset idag och träna och simma lite. Och känner jag maja rätt så kommer hon lätt vara på.
och helgen närmar sig, och det känns så fucking awesome! fredagen är inte planerad än men lördagen är fullspäckad.
först in till stan på eftermiddagen sen förhoppningsvis ta 19.20 bussen hem och ha lite folk hemma. om jag inte svimmar på lördag? :O


I don't give a damn, because I'm awesome

i skolan
i den tråkigaste salen, med det tråkigaste ämnet med den tråkigaste uppgiften. förstår ni hur tråkigt det är?
ne men, blev nyss ivägkallad till receptionen, trodde jag hade varit dum men icke. hade bara varit korkad och skrivit fel kontonummer på min matersättningslapp. klantigt! inte konstigt att jag inte har fått några pengar men nu är dom nog påväg in, 630kr läste jag att jag skulle få också. rätt ner i tatueringskassan, KLIRR!
lekte lekar på idrotten och ja, fungerade väl hyffsat. men nu ska jag skriva min essä samtidigt som jag lyssnar på grym musik.


typ såhär tråkigt har jag

that side of me is gone

dag 1 - om mig själv

ja, jag är en pojkflicka på snart 18år som älskar allt inom rockväg. musik är mitt allt. med en pojkflicka så menar jag att jag inte är som en tjej i tänket. är som en tjej till utseendet men det känns som det typ är allt. jag går andra året på handel. rätt tråkigt men jag biter ihop. jag har tyvärr slutat sporta men försöker röra mig på annat sätt (till och från min rum).  typ, finns inget som är speciellt viktigt om mig men ah lite var det iallafall.



och imorgon får jag en liten sovmorgon, iallafall på en halvtimme. bästajacob erbjöd en shotgun-plats i hans bil in till skolan. Går ju bara inte att tacka nej till det!

give me a answer, but please don't tell me the truth

It all seemed perfect, but there are moments when I feel nothing at all. Same as always, now it's repeating itself all over agian.
night after night, you say move on tomorrow, tomorrow.
Now whats holding you back? I don't know, I don't know.
Don't feel sorry,
cause there's no reason for us to fight anymore,
tears are coming and years are going. I hope we learned something.

all my needs at last

har legat i badkaret ett bra tag och nu myser jag i mina rosa tröja, som jag fick av farmor. och det ser ut som att det blir filmkväll med lilla jacob, ska tvinga han att köra ner mig så vi kan köpa något gottgott till filmen.
update: rickard och åhlis joinar!


even when I'm wrong, I'm right

jennifer har hjälpt mig att fixa lite på bloggen, så nu ser den riktigt mycket bättre ut! tack så mycket! jcapdevila.blogg.se

och nu sitter jag i skolan och har öfa, inget jag hurrar över direkt för jag tycker ärligt talat att det suger, speciellt nu.
jag hade nyss prov och det kändes riktigt hyffsat, kommer ju bli rätt besviken om det bara blir ett g, men det lär det säkert bli. ett g... inte riktigt min stil.
När jag kommer hem ska jag försöka ta tag i lite. sola en stund kanske? ah, låter som en skapligt bra idé.
imorgon ska jag simma med maja och på torsdag ska jag sova hos farsgubben.
och jag slutar 10.15 på fredag. helgen är nära!
och sen så, så saknar jag min storebror för mycket. han är uppe i sälen och bryter sig.. kom helst inte hem i en kista baby!




history

sitter på historian, och det är bara jag och emil här. man kanske ska ta och börja gå på alla lektioner så man vet när man får jobba hemma och inte vara här, alltså när man har sovmorgon. vore något faktiskt!
sitter och skriver en uppsats om Alfred Nobel, inte världens roligaste, men det funkar. nu har jag bara två uppsatser i historian att skriva, yey me!
och jag har kommit på två texter, vilken det blir visar sig och jag känner att jag tjatar riktigt mycket om det här alltså..

RSS 2.0