no one can control me

helgen i det hela.
ifredags var det inflyttningsfest hos jennifer. jag och kusinvitamin började här och gick sedan ner till jocke där även, tom, edvin och pungis höll hus och såklart den jätte välkomnande stefan som stod i duschen med öppen dörr och vi möttes av ett "TJAA! Hur är läget?" från ett utstickande huvud ur duschen. skön människa. sen kom brorsan och några till. Patrik skjutsa oss upp till jennifer där det var en hel drös med killar och lite färre tjejer. vissa mer korkade än andra och vissa påtok mycket bättre än andra. förvånadsvärt så träffa jag på simon som jag inte har sett sen i augusti, jätte roligt!

lördag, låg i sängen mesta dels av dagen, hann även med en pizza med sandra, erna, anki och kusinis. runt halv 5 hoppa jag in i duschen och runt halv 6 for jag och malin ner till jenny där fanns även maria och emelie. vi fixade iordning oss och gjorde typiska tjejgrejer. runt halv 8 gick partybilen in mot stan där vi gjorde stoppet hos steffe där det var en hel drös med brudar. vi förkröka där och jag hade jättetrevligt! kvällen fortsatte till safiren där nause spela. jag och malin tappa bort alla andra men återfann dom när allt var slut utanför venezia. runt halv 4 så insåg jag att jag ville sova i min egna säng så jag ringde nicklas som såklart sa jag och kom och hämta oss vingåkersbor, runt 5 så somna jag och malin dyngraka i min säng.

igår var jag seg hela dagen. jag svansa runt i min otroligt fula rosa morgonrock, slockna på köksgolvet några minuter. tog mig till duschen och sen åkte jag och malin och kolla på volleybollen. dit kom även kim, jenny och emelie.

jag har iallafall haft en toppenhelg med toppenmänniskor.



från ifredags

you're my lifesaver

otroligt otrevlig dag i skolan. trevlig hemfärd med jennifer, och en otroigt trevlig eftermiddag och kväll med kim och josefin i örebro. fick två par skor med mig, jätte nöjd. ett stort tack till pappa som bidrog till skorna. TACK!

en miljon nollor, tillsammans kan dom aldrig bli en

pluggpluggplugg, är trött på det. ska bli skönt med lov nästa vecka och lovet firas med inflyttningsfest hos jennifer på fredag, nause på lördag! är taggad infår nause så det heter duga!

just nu, naturkunskap ekologi. prov imorgon, spyyy


I set fire to the rain

hitta in på en klockren blogg tidigare idag. dessa grabbar är sjukt begåvade och jag tycker allt att ni ska kika in på deras blogg! http://theoutsiderz.blogg.se/ , rätt långt ner så hittar ni deras gamla blogg i ett inlägg, där finns det extremt sjuka filmer, jag är helt såld på dessa grabbar!
Allt ifrån skidor till gymnastik. ta er tiden, det är värt det!






all the things you'd said, they were never true

har spenderat dagen med andreas. blev film på film, chips och dipp, tacos och slutligen storstädning i hans lägenhet. no offense, det behövdes verkligen.
sen jag kom hem har jag smackat ihop en saftig matlåda tills imorgon, duschat och bara haft det skönt. just nu ligger jag nerbäddad och lyssnar på adele, skön tjej det där.


I've tried so hard to tell myself that you're gone

gårdagen blev roligare än förväntat.
pungis kom hit, vi drog och käka lite sen vidare till jocke, då även tom följde med. sen gick vi till joans och bara satt där. lite mer folk hängde på.
senare drog dom med mig till stan där det blev harrys. träffa min efterlängtade malin bj! även stephanie och jessica, alltid lika roligt!

idag har jag vart uppe hos faster en stund, där va även farmor. sen dess, legat i sängen bara. skön dag!

it should be me

Everybody's laughing in my mind, rumors spreading about this other girl.
Do you do what you did when you did it with me? Does she love you the way I can?
Did you forget all the plans that you made with me? Cause baby I didn't!
That should be me, holding your hand. That should be me, making you laugh. That should be me, feeling your kiss.



I used to know you so well

jag älskar att komma hem från skolan, ta på mig myskläderna, sätt upp håret, krypa ner i sängen, slå på datorn och sen inse att jag inte har något smink på mig så jag kan gnugga mig hur mycker som helst i ögonen. det är en känsla som är obeskrivlig!
så tjejer, skippa sminket någon dag till skolan och testa!



I used to be unbreakeable



you better run, and leave me alone

första praktikveckan avklarad och endast sju återstår.
mamma kom och hämta mig hemma hos emil och när jag kom hem började jag genast tvätta och städa rummet, såg ärligt talat förjävligt ut. och inga rena kläder hade jag. gör samma misstag jämnt. varför inte bara gå ner med kläderna då och då så mamma kan tvätta dom? nejnej här är men lat.

apropå inget annat, jag är fundersam och tankarna snurrar runt och runt och runt och runt osv. är väl visserligen inget ovanligt men det här börjar bli jobbigt.


jag kallar på dig - jeg kalder på dig

hemkommen från praktiken. är fortfarande bosatt hos brorsan så ni vet, om ni skulle bli lite fundersamma över vart jag håller hus. jaja, igår så slockna jag i brors säng och sov där någon timme så jag hade ju rätt svårt för att somna igårkväll, somna väl runt halv 2 vilket har resulterat till en heldel gäspande idag. lär ju göra exakt samma misstag idag för jag blev jättesugen på att slå på en film, irene huss - tystnadens cirkel. Katarina på jobbet sa att det var helgrym så måste ju bilda min egna uppfattning om den så vi har något att prata om imorgon. haha!

vi hörs

Praktikant, Säljare

lunch hemma hos emil och malin. snart tillbaka till praktiken. det är faktiskt helt okej, händer rätt mycket hela tiden just nu. visst, älskar inte att jobba gratis men det funkar! 07-14 , en timmes lunch. helt okej tid också.



I turn my head away, but my heart will remain 'till the day I learn you're no good for me

har bosatt mig hos emil och malin några dagar. ska ha praktik på macken och dom bor ju tvärsöver gatan så det kändes passande, speciellt för att jag börjar 07.00 imorgon, yey..

förövrigt? har haft en toppen helg med sandra, och jennifer på ett hörn igår. samt edvin och tom. jättekul!

rubriken säger en heldel för mig just nu, trött på det här nu. inse det och gör något åt det kära vän.



you can hate but never break me

gårdagens bravader.
jag och sandra åkte hem till henne efter skolan där jag locka hennes och mitt hår, vi sminkade oss, åt god mat med hennes mysiga familj och sen fick vi skjuts till felix där det vankades klassförkrök! det var dans, ölspel, osv. mycket trevligt.
jag tog med mig truppen mot harrys runt 11 där det var rätt dött till en början, men senare så ramla folket in.
det slutade med att jag och sandra var ensamna, (gjorde mig ingenting alls) så vi gick till mc, fortsatte gå hem mot henne när en bil stannar och frågar om vi har en cigg och jag, lat som jag är tiggde skjuts i utbyte mot en cigg. det visade sig att det var lukas som körde så vi körde hem sandra och jag fick åka med hela vägen hem till huset i vingåker. jätte skönt att få sova i sin egna säng!

idag vakna jag runt 10, somna igen runt 12, och sov till 16. nu ikväll kommer sandra hit. puss


vilket ljushuvud

byebye utväxten, ses snart igen!

Jag säger HP, jag säger HP, HP3A

såg vårat klassfoto på facebook precis. jag vet inte vad jag ska säga direkt. antingen så är fotografen sämst eller så har dom gjort något knäpp med dom. alla på bilden blev bra men ändå så blev hela bilden sämst. förstår inte.. förövrigt, jo jag fick sitta. som alla andra år på gymnasiet. och jag är ändå inte jättekort men medellängden i klassen måste vara hög eller nått, surt iallafall. apropå det, sista skolfotot för min del, vet inte om jag ska skratta eller gråta faktiskt.
men imorgon vankas det utgång med en stor del av klassen, och studentmössan är beställd. ja vi på HP börjar tidigt med festligheterna. TJA!


vilken färg har själen?

sitter och kliar sönder min hårbotten just nu, jag hatar att färga håret. JAG HATAR DET


but you've occupied the center of my universe



I turn my head away, but my heart will remain 'till the day I learn you're no good for me



baby when ever you smile, I smile

huvudvärk för fjärde dagen irad, känns sådär men jag försöker!
idag har jag vart i skolan, prov och en lektion. hem till malin och emil och tog det lugnt där en stund, sen kom lillebror. jag och lillebror tog en promenix runt i vingåker och sedan hemåt. sen dess har jag bara hoppats på bättre tider, mycket bättre tider. och med det vill jag även säga, jag bor i min nya mössa just nu. SKÖNT!

imorgon är det redan torsdag, sen fredag yey! FAST, jag saknar dig allt mer.


bild från isöndags, flottiga och nedstämda. so?

you say you'll move on tomorrow

nu har jag och maja bosatt oss i joels lägenhet ett par dagar. vi började med tacos och lite tvmys. just nu städar maja joels rum, och jag tänkte hoppa in i duschen.

hah maja låna ut joels onepiece till mig. über skön!



I'm sick of being tired

jag orkar inte mer

my heart is slowly breaking, but it's okey

atm så mår jag dåligt jämnt. det är ju synd att klaga men är det inte magen så är det huvudet, är det inte huvudet så är det ryggen. gaah!

igår så skulle iallafall jag, josefin och kim in till stan och käka. när vi hade ätit klart så fick kim idén att vi skulle spela bingo, och det gjorde vi såklart. dåligt malplacerad man kände sig bland alla tanter och gubbar. haha! ne men vi vann inget, som vanligt. i bilen hem fick jag mega huvudvärk och somna typ direkt när jag kom hem. vakna runt 10 idag så skippa skolan. för att somna med huvudvärk och vakna med huvudvärk, det är inget som är bra för mig. migrän helvete! har mått illa hela natten så har sovit rätt ruttet. men ja, nu ska jag gå ner och jag är beredd på att bli mördad. mamma gillar inte när jag är hemma från skolan, men vad ska jag göra liksom? hålla mig på rummet tills hon sticker och jobbar ikväll kanske? vore något.



I don't want to know

kvällen blev inte heller som planerad. fuck life


party aint over 'til I say so

hittills har inte dagens alls blivit som planerad. har typ legat i min säng och kollat på jersey shore fram till 4 typ, snyftat mig igenom hela förmiddagen.
runt 4 gled jag ner mot samhället för att käka med kusinvitamin. sen har jag vart hos henne ett tag, lekt lite med håret osv..
just nu väntar på felix och sandra, vi ska ner och bowla och ha det trevligt.


inte bästa bilden men.


When we're apart, whatever are you thinking of? Tell me darling, do you wish we'll fall in love? All the time,
all the time




jävla skit land

hämta ut mitt skit på apoteket och mor skulle föra över pengar till det, så jag sa "200-300 räcker nog" , nej det gjorde det inte. en p-stav och en burk med tabletter som ska förminska blödningar och det gick på 884kr, seriöst?! vad fan är det för fel på sverige? ska det kosta så jävla mycket för att få må bra? bajsland!!!!


p-stav och p-unka

ja ni, kära läsare. Igår hade jag en riksrutten dag. mådde så kasst och jag ringde sjukvårdsupplysningen och dom sa att jag "omedelbart måste åka till mälarsjukhuset", jaja och det gjorde vi. fick sitta och vänta där några timmar och det va tydligen inget fel på mig alls. men fick några tabletter sen skrev hon ut en p-stav, vad nu det ska va bra för.

påvägen hem så fick vi punka, och jag börja kräkas. vi stod mitt ute i skogen och försökte byta däck men alltför duktiga va vi inte på det. Det kom en snäll kille och hjälpte oss, dock inte den pratgladaste människan i världen man so? han va ju bra på att byta däck iallafall. var hemma runt 12 och jag somnade inte förrän runt halv 3.

idag har jag vart hemma för måste till apoteket och hämta ut allt skit hon skicka på mig. samt gå till ungdomsmottagningen så dom kan sätta in p-staven.

och nu, ja lägenheten ser ut som skit så blir väl att storstäda för ikväll kommer emil och malin hem. och jag, jag måste flytta hem till mig, buhu..


såhär kände jag mig definitivt igår, gravid? livmoderhalscancer? missfall? menorragi? inget alls?

kissemissen

jag älskar min brorsdotter förbaskat mycket. charmigare kissemisse får man fan leta efter!



blev tacokväll med kusinvitamin igår, och mys hela kvällen. Dock så satt hon och kolla serier på sin dator medans jag kolla film på tvn och plugga men vi njöt av varandras sällskap ändå, utan att prata med varandra. ikväll ska vi laga till en såkallad "köttfärsgratäng" och säkert göra samma sak som igår, film/serie på varsin dator. hah!

RSS 2.0