pay me, or I'll come again!

bilder från i fredags har nyligen kommit upp på facebook. här får ni ett smakprov






för övrigt? skoldagen har precis satt fart och första lektionen är igång. Information och Layout B och jag letar information om Jörgen Appelqvist. Går väl sådär men har ju ett par lektioner på mig som tur är. annars då? ja, idag mår jag lite bättre. Har sovit gott i natt och det var väl första gången på väldigt väldigt länge. inga drömmar, varken mardrömmar eller andra drömmar. jag gillar inte drömmar och har aldrig drömt mycket i hela mitt liv, men dom senaste månaderna har drömmarna bara flygit förbi, skrämmande. idag efter skolan ska jag som vanligt inte göra någonting, alltid lika skönt. imorgon blir det kanske ikea med bror och malin. dom ska ju inhandla en heldel till lägenheten för just imorgon ska dom börja flytta in, buhuu...

I think about you baby, and I dream about you all the time


it won't take away my love


sometimes it feels like the worlds on my shoulders

blev helt plötsligt lite dyster. älsklingsbror och älsklingsmalin hämta nyckeln idag och jag vill inget mer än att få emils rum men jag vill ha kvar dom här. hur ska jag klara mig ensam? inte nog med det, allt känns bara kasst. inget någon annan har med att göra men allt känns bara dumt just nu, helt fel bara.


världens absolut bästa storebror

maja och joel, otroligt fina vänner

nu har jag fått nog av dig.

sista lektionen ska precis börja och jag känner att jag borde ha varit hemma för länge sen. jag orkar inte det här, är helt slut! har lektion till 15.45 och det är påtok för länge enligt mig. men jag får väl pina mig igenom dan långa dagen och uppskatta sovmorgonen jag har imorgon.


hur man än lägger ihop det så får man bara en miljon idioter

helgen har gått för fort, det känns som att den bara har flygit iväg.
i fredags så gick jag i skolab till 15.45 och tog det lugnt ett tag när jag kom hem. tog bussen vid åtta till stan med jennifer. förkrök hos felix stod på schemat. det var trevligt folk där men vi var inte kvar så länge. tog en taxi till harrys med sara, anki, jennifer, lollo, ellen, ellen och amanda och väl på harrys blev det att skak rumpa tills jag insåg att jag missa bussen, dissa skjutsen och när grabbarna från vingåker åkte hem i taxin utan mig. fast det va mitt eget fel, var helt enkelt inte sugen på att åka hem.
sov hos felix med han och mård och jag säger då det, soffor är inte min grej. vakna tidigt av att bj skicka sms och hade gjort bort sig, inget ovanligt.. så jag traska hem till stephanie med bj och vi blev kvar där tills emelie hade nyktrat till så vi kunde åka hemåt. väl hemma så var jag fortfarande onykter när kevin kom hit. vi gjorde oss iordning och for tillbaka till stan där vi träffade grabbarna grus, det blev såklart mer alkohol, och mer, och mer. lyckades hinna till bussen men däcka innan den hade lämnat stationen. vaknade när bussen var 100meter ifrån min hållplats, det kallar jag att va rutinerad! idag, har jag mått som jag förtjänar.

med andra ord, jag har haft en sjukt grym helg. synd bara att den gick förjävla fort! och grattis i efterskott till kevin och simon som båda två fyllde 19 igår!



från i fredags

så många frågor utan svar

andra skoldagen, första samhällskunskaps-lektionen och vi har redan fått läxa tills imorgon. skit taskigt..
nu har alla andra gymnasieskolor i katrineholm fått mac-datorer, vill bara säga 2 ÅR!


are you ready to turn the tide ?

promenad-dags med sofi. blir en lång runda och en snabbis in på affären för att köpa kvällsgott, nötter!


Jag saknar dig

angående filmen "jag saknar dig" så var den värd vartenda öre! har aldrig gråtit så mycket till en svensk film, och jag gråta på bio är inte heller något som händer sådär jätte ofta. Filmen var djup, så jävla djup. det berörde verkligen och ja, jag tycker att den var jättebra. Skulle lätt kunna gå på den på bio igen, utan problem.

AiluCrash, ett band som var med i film och den här låten var med i filmen, Cilla turns men egentligen heter den Turn the tide, riktigt bra!


hur överlever man att förlora en del av sig själv?

saftig morgonfrilla


I want to break you

näst sista kvällen på mitt sista sommarlov, jag börjar bli gammal nu och det skrämmer mig en heldel. jag va nyss tretton år och nervös för att börja på högstadiet. Nu är jag arton år och ska börja sista året på gymnasiet iövermorgon. Jag ska om cirka ett år börja arbetslivet (förhoppningsvis) , flytta hemifrån. sen om ett par år ska jag bilda familj osv. Jag är vuxen, men jag har ändå aldrig känt mig så liten. Jag vill vara ett barn, inte en vuxen som ska ta allt ansvar. Och alla tankar och funderingar om jobb, bostad, PENGAR får mig att rysa.
Visst, jag vill jättegärna skaffa mig en egen lägenhet och bara få vara ifred, men att känna att skoltiden för mig strax är förbi, det skrämmer mig något fruktansvärt. Vad ska jag göra efter skolan? kommer jag få något jobb? kommer jag klara mig själv? frågor som jag egentligen är rädd för att få veta svaren på.
Det kommer att ordna sig, det gör det alltid men tiden går fort och jag ska ta vara på mitt sista år i skolbänken. Jag ska ge allt!

Justja, brorsan och malin va och titta på en lägenhet idag, dom flyttar nog innan månadens slut. hur ska jag klara mig utan dom? det är en fråga utan svar det..


I'll break you down, again

blev bara att ta det lugnt igår vilket var skönt men ändå tråkigt. sista kvällen då "det är okej att dricka" innan skolan börjar igen. men jag, jacob, kevin och anton hade en skön lördag iallafall.

idag vill jag gå på bio, har nästan övertalat malutt att följa med, så jag hoppas på det bästa! just nu, och hela morgonen har jag legat i sängen och kollat på sons. rätt mysigt!


oh no, here comes that sick bitch again

idag ska jag ta tag i tvättkorgarna som bara byggs på hög, och samtidigt minskar det på klädställningen och i lådorna.
just ja, va inne i stan igår och köpte nya skor, två toppar och en stickad tröja, väldigt nöjd än så länge! fixade även till min förskräckliga utväxt igår, med lite hjälp utav maja. det ser ju sådär ut eftersom det inte är någon utväxt nu, blir bättre när det växt någon millimeter.


den nya stickade.

spit your lips

favoritlåtarna med hcss just nu är definitvit run to your mama och sadistic girls. spelas en heldel nu, eller det gör alla album, jag är kär på nytt!

You want some time alone, but I don't think I'll be that strong.
I need to know, how much, how long. Where do I belong?
How much, How long?



happy b-day

idag fyller två mycket speciella människor år, dom är två utav de som betyder mest för mig. så ett stort grattis till er!


edwin 8år och maja 17år

Hope you can see, you don't matter to me

trippen till stan blev längre än väntat. Jag och mamma lalla runt på stan och kika lite överallt. jag hitta lite presenter, saker till skolstarten och en ny väska.

nu ska jag storstäda på rummet, vilket är mycket behövligt! se själv..



why you think I'm hatefull ?

damma av en gammal skjorta för en stund sen, den har hängt på ställningen i över ett halvår men nu kom den till användning.
ska in till stan med min kära mor och handla presenter och massa mat, så caaaio!


party aint over 'til I say so

helgen har spenderats i en minibuss och i en rosa husvagn tillsammans med tokmysiga människor, rejmyre och skogsröjet blev det! åkte dit ifredags med kevin och vi träffade hans kompisar, vissa välbekanta, andra bara bekanta och vissa helt nya. jag bodde iallafall i deras "camp" under helgen medans kevin försvann stup i kvarten. det gick bra och jag har haft förbaskat roligt och har lärt känna nya underbara människor som det kommer festas med igen, snart! det var jag och 7 killar så jag har fått stått ut med mycket galenskaper må jag säga, men jag skrattar bara. har inte haft så roligt på länge och jag har mått förvånadsvärt bra under helgen, även fast det inte har blivit bra mat, dålig sömn och för få toalettbesök. Pappa kom upp igår och träffade sina gamla kompisar så på så sätt så överlevde jag helgen, fick ordentlig mat och sedan skjuts hem utav pappa nu imorse. musik, ja hcss levererar ALLTID, D-A-D va jag för ostadig på så hamna långt ute på kanten och klara av 2 låtar sen blev det att pysa vidare, W.A.S.P, då sov jag som ett litet barn.
det enda som har vart ett minus denna helg, är kylan på kvällen/natten. förskräcklig!
vill bara tacka för den trevliga helgen, så tack grabbar!


två utav fyra bilder som togs under helgen, varav en var ett kort innan för robins byxor så, (han tog bilden själv)
en full tobbe och random folk

it's a small crime to be thinking of you

upp och ner, jag står inte ut. jag vill bort, jag vill leva.


I've got no excuse, is that alright with you?

du finns inom mig

firade sandra i fredags, mycket trevligt! middag med maja här hemma hos mig, sen upp till pierre för lite krök och sedan vidare till parken. riktigt lyckad helg faktiskt, om man bortser ifrån dagen. den har vart jätteseg och jag har gått och väntat på inget känns det som.


från i fredags

bakom mina solglasögon

dagens tabbe..


happy b-day

idag fyller en mycket fin tjej hela 18 år, och jag vet att hon har väntat på den här dagen förbannat länge. Så jag vill bara säga stort grattis sandra, ha en jättefin dag och gör allt det där som du har längtat efter att kunna göra. återigen, grattis!


bild från hennes 17årsdag

RSS 2.0